Για ανθρώπους που έχουν ευαίσθητο πεπτικό σύστημα, χρόνια προβλήματα με την εντερική τους υγεία, φλεγμονώδεις καταστάσεις ή χρειάζονται άμεση αποκατάσταση την χλωρίδας, υπάρχει το Super Hi Potency Microbiota. Το περιέχει μεγάλη ποσότητα από συγκεκριμένα μπιφιδοβακτήρια που είναι φυσικοί κάτοικοι του παχέος εντέρου δρουν ως αντιφλεγμονώδη και ενισχύουν την ανοσία του.
Ο τρόπος ζωής και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο το πεπτικό σύστημα, αλλά η προσθήκη προβιοτικών στο μείγμα διατροφής μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση των καλών βακτηρίων, διατηρώντας την ισορροπία με τα "κακά" βακτήρια και βοηθώντας φυσικά στη διατήρηση μιας υγιούς μικροχλωρίδας. Όλα τα προβιοτικά της Flora είναι μοναδικά στον τρόπο που έχουν αναπτυχθεί ώστε να επιβιώνουν στο πεπτικό, να εγκαθίστανται και να δημιουργούν αποικίες στις βλεννογόνους, να είναι εντέλει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά για την καλή λειτουργία του οργανισμού.
Πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να υποφέρουν από προβλήματα στο έντερο, αντί να φροντίσουν για την αντιμετώπισή τους. Η έλλειψη των μπιφιδοβακτηρίων στο παχύ έντερο έχει σοβαρό αντίκτυπο στην εντερική υγεία, από φαινομενικά αθώα συμπτώματα όπως φουσκώματα και αέρια μέχρι πιο ενοχλητικά όπως διάρροιες και κοιλιακούς πόνους. Παραδόξως, ενώ η δυσκοιλιότητα δείχνει να είναι το αντίθετο της διάρροιας, και τα δύο μπορούν να αντιμετωπιστούν παρέχοντας στο έντερο τη σωστή ισορροπία από μπιφιδοβακτήρια, γαλακτοβάκιλλους και άλλα «φιλικά» βακτήρια. Σχεδιασμένο ειδικά για μακροχρόνια πάσχοντες από χρόνια εντερικά προβλήματα, το Super Hi-Potency Microbiota επαναφέρει γρήγορα την ιδανική ισορροπία στην εντερική χλωρίδα για ομαλοποίηση της εντερικής λειτουργίας.
Το Ανώτατο Επίπεδο Ποιότητας στην Παρασκευή τους
Η διαδικασία παρασκευής είναι θεωρητικά απλή και ταυτόχρονα σύνθετη στην εφαρμογή της. Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία των ειδικών επιστημόνων έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή της υψηλότερης δυνατής στανταρισμένης συγκέντρωσης προβιοτικών.
Καλλιέργεια & ζύμωση
Τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται σε ένα ειδικό μέσο καλλιέργειας και αύξησης όγκου, μέχρι να μεταβούν στη ζύμωση. Η καλλιέργεια προβιοτικών που προκύπτει, από διαυγής γίνεται θολή λόγω της βακτηριακής αναπαραγωγής.
Φιλτράρισμα
Μόλις η ζύμωση έχει ολοκληρωθεί, η καλλιέργεια συμπυκνώνεται για να μειωθεί σε όγκο και να προστατευτεί ζωντανή μέχρι την επόμενη περίπλοκη φάση επεξεργασίας, με την προσθήκη «κρυοπροστατευτικών».
Λυοφιλοποίηση (αφυδάτωση σε συνθήκες κατάψυξης)
Η συμπυκνωμένη βακτηριακή καλλιέργεια καταψύχεται στους -40℃. Έπειτα, μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται εξάχνωση, ο πάγος μετατρέπεται σε ατμό, παράγοντας μια συμπαγή κρούστα έτοιμη για κονιορτοποίηση (άλεσμα).
Κονιορτοποίηση
Στη συνέχεια η κρούστα αλέθεται προσεκτικά σε λεπτή πούδρα που περιέχει υψηλή βακτηριακή συγκέντρωση. Αυτή είναι πλέον η καθαρή καλλιέργεια.
Ανάμειξη
Η καθαρή καλλιέργεια αναμειγνύεται με φυσικές συσσωματικές ουσίες για να καταστήσει δυνατή την επακόλουθη φάση της τοποθέτησης σε κάψουλες.
Συσκευασία
Η Flora χρησιμοποιεί κάψουλες κατάλληλες για χορτοφάγους που, εξαιτίας της πολύ χαμηλής υγρασίας τους, επιμηκύνουν το χρόνο ζωής των ευαίσθητων στην υγρασία προβιοτικών. Αποκλειστικά γυάλινες σκούρες, ανακυκλώσιμες, μη-αντιδρώσες, κεχριμπαρένιες φιάλες διασφαλίζουν τη σταθερότητα και την ακεραιότητα του προϊόντος.