Κατηγορίες
Καλάθι

Half Rack Pegasus® HR-G1

Half Rack Pegasus®  HR-G1
Half Rack Pegasus®  HR-G1
Half Rack Pegasus®  HR-G1
Half Rack Pegasus®  HR-G1
Pegasus®
Half Rack Pegasus® HR-G1
765,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 616,95€

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Καλέστε μας στο 2310 225 747 για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • SKU: 0457Λ5611
Ετικέτες: Half , Rack , Pegasus® , , HR , G1
Το Half Rack Pegasus® HR-G1 έχει σχεδιαστεί για χρήση σε οικιακά γυμναστήρια, Personal Studios, εταιρικά & ξενοδοχειακά γυμναστήρια, σχολεία και παρόμοιες εγκαταστάσεις γυμναστικής. Ο σχεδιασμός του οργάνου αυτού του επιτρέπει να στέκεται "ελεύθερα", χωρίς να χρειαστεί να πακτωθεί στο έδαφος.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Πλαίσιο
Χαλύβδινο, τύπου H, 75x75x3mm
Θέσεις ρύθμισης κατά ύψος40
Μονόζυγο
Ναι, Φ28
Μέγιστο Φορτίο Μονόζυγου250 kg
Βραχίονες ΔίζυγουΝαι, δύο θέσεων, 52-62cm 

Μέγιστο Φορτίο Δίζυγου150 kg
Υποδοχές Αποθήκευσης Δίσκων βάρους
4, μέγιστου βάρους 120Kg
Βραχίονες Ασφαλείας
2, Ρυθμιζόμενοι καθ' ύψος
Άγκιστρα μπάρας
2,Ρυθμιζόμενα καθ' ύψος
Φινίρισμα
Ηλεκτροστατική βαφή
Χρώμα
Μαύρο
Μέγιστο φορτίο
250 kg
Βάρος προϊόντος
99.3 kg
Διαστάσεις (Συναρμολογημένο)
123 (Μ) x 165 (Π) x 227 (Υ) cm
Εσωτερικό Πλάτος Δέχεται μπάρα 1,23m και άνω

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους.

Το Half Rack Pegasus® HR-G1 έχει σχεδιαστεί για χρήση σε οικιακά γυμναστήρια, Personal Studios, εταιρικά & ξενοδοχειακά γυμναστήρια, σχολεία και παρόμοιες εγκαταστάσεις γυμναστικής.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο με χρήση χάλυβα υψηλής ποιότητας 75x75x3mm και έχει φινίρισμα με επίστρωση πούδρας, ανθεκτική στις εκδορές. Οι ορθοστάτες έχουν κατασκευαστεί με διάμετρο οπών 26mm για προσαρμογές των άγκιστρων μπάρας και των βραχιόνων ασφαλείας. 

Πλήρως ρυθμιζόμενα άγκιστρα μπάρας, 40 επιλογών ύψους και βραχίονες ασφαλείας με ένθετη επίστρωση για την αποφυγή γρατζουνιών και την προστασία της μπάρας. Διαθέτουν επίσης πύρρο ασφαλείας για να κλειδώνουν σε όρθια θέση κατά την χρήση.


Ισχυροί Βραχίονες Δίζυγου με δυνατότητα ανοίγματος λαβών δύο θέσεων 52-62cm αντίστοιχα. Εξαιρετικό προσάρτημα για εκγύμναση Στήθους, Τρικεφάλων και Ώμων.

Διαθέτει 4 βάσεις βαρών διαμέτρου Φ50 και Φ28 στο πίσω μέρος, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε προσεκτικά όλα τα βάρη όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Η ράβδος έλξης έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται ο κάθε χρήστης σε φαρδιάς, μεσαίας ή κλειστής λαβής έλξεις και μπορεί να ρυθμιστεί σε 2 ύψη κατά την συναρμολόγηση για να διασφαλιστεί ότι βρίσκεται στη σωστή θέση για το ύψος σας.