Κατηγορίες
Καλάθι

Λαβές AMILA Power Grip

Λαβές AMILA Power Grip
AMILA AMILA
Λαβές AMILA Power Grip
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,60€

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Καλέστε μας στο 2310 225 747 για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • SKU: 045396628
Ετικέτες: Λαβές , AMILA , Power , Grip

Οι λαβές Power Grip από την AMILA θα γίνουν από τα αγαπημένα σας αξεσουάρ. Compact σχεδιασμός, αλλά με αμέτρητες διαφορετικές χρήσεις, θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε του στόχους σας. Ειδικά σχεδιασμένες για βελτίωση των αποτελεσμάτων, μειώνοντας παράλληλα τη δυσφορία που μπορεί να προκαλέσουν οι ίσιες λαβές ή οι μπάρες. Διαθέτουν διπλό ιμάντα για μέγιστη αντοχή.

Ειδικός Σχεδιασμός

Οι λαβές Power Grip από την AMILA επιτρέπουν ένα πιο φυσικό εύρος κίνησης κατά την διάρκεια έλξεων (άρσεις θανάτου με μπάρα, κωπηλατική, έλξεις σε μονόζυγο κλπ.) και άλλων ασκήσεων.

Δοκιμάστε 3 Διαφορετικές Λαβές!

ErgoGrip: Η λαβή εφαρμόζει στην παλάμη και η δύναμη ασκείται στο δυνατότερο μέρος της, το μέσο της. Ιδανική για ασκήσεις με πολλές επαναλήψεις.

PowerGrip: Τα πιο αδύναμα μέρη της παλάμης, τα άκρα της, υποστηρίζονται ώστε να επιτρέπουν την άρση ή την έλξη μεγαλύτερου βάρους.

Power+: Σας επιτρέπει την τοποθέτηση της λαβής σε πολυόργανα για έλξεις ή πιέσεις.

Προσαρμόστε τις Λαβές Παντού

Οι λαβές Power Grip μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα μηχανήματα έλξεων, σε μηχανήματα τροχαλιών, σε μπάρες και λάστιχα. Οι διαφορετικές λαβές ενεργοποιούν διαφορετικές μυϊκές ομάδες, έτσι ο αθλούμενος μπορεί να επιλέξει συγκεκριμένη γωνία, στοχεύοντας συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα.