Κατηγορίες
Καλάθι

Τραπέζι Ping Pong Εσωτερικού Χώρου Stag School 22mm Μαύρο

Τραπέζι Ping Pong Εσωτερικού Χώρου Stag School 22mm Μαύρο
STAG
Τραπέζι Ping Pong Εσωτερικού Χώρου Stag School 22mm Μαύρο
479,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 387,00€

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Καλέστε μας στο 2310 225 747 για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • SKU: 045342856

Το τραπέζι Ping Pong εσωτερικού χώρου School 22 της Stag ανήκει στην κατηγορία των medium level τραπεζιών της εταιρίας με πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ο τύπος του τραπεζιού είναι των 2 ξεχωριστών φύλλων τα οποία μπορούν να μεταφερθούν στον χώρο εύκολα με τις ρόδες που διαθέτουν. Διαθέτει κλείδωμα ασφαλείας για να μπορείτε να σηκώνεται όρθια τα φύλλα και να αποθηκεύετε το τραπέζι με ασφάλεια. Το τραπέζι School 22 είναι ένα από τα καλύτερα “ value for money” οικιακά τραπέζια εσωτερικού χώρου.

Χαρακτηριστικά και Εργονομία

Δίχτυ Ρυθμιζόμενο με Clip: Τοποθετήστε το δίχτυ με το Clip σε πολύ γρήγορο χρόνο και ξεκινήστε να παίζετε. Ρυθμίστε εύκολα το τέντωμα με την χρήση του γάντζου.

Εύκολα Ρυθμιζόμενα Πόδια: Το τραπέζι εσωτερικού χώρου School 22 είναι εξοπλισμένο με ρυθμιστή ποδιών. Απλώς γυρίστε την ροδέλα για να ρυθμίσετε το τραπέζι σας στο σωστό επίπεδο. Απλό και αποτελεσματικό.

Εμπειρία Παιξίματος

Εξαιρετική Ποιότητα Αναπήδησης: Η επιφάνεια παιξίματος του τραπεζιού School 22 είναι πάχους 22 χιλιοστών η οποία προσφέρει εξαιρετική αναπήδηση (bounce) που είναι ιδανική για καθημερινό αλλά και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Παίξτε με φίλους ή οικογένεια, διοργανώστε τουρνουά, το τραπέζι ταιριάζει τόσο για αρχάριους όσο και για αρκετά έμπειρους παίχτες. Διαθέτει επίστρωση πολυουρεθάνης για την μείωση αντανακλάσεων αλλά και την διατήρηση της επιφάνειας παιξίματος.

Πλαίσιο για να διατηρεί το Πάνελ ίσιο: Το πλαίσιο που υποστηρίζει την επιφάνεια είναι από ατσάλι 22x42mm, το οποίο διασφαλίζει ότι τα πάνελ θα διατηρηθούν επίπεδα.

Ασφάλεια - Αντοχή - Φορητότητα

Ασφαλές Σύστημα Κλειδώματος: Το τραπέζι School 22 διαθέτει σύστημα κλειδώματος για ασφαλή αποθήκευση όταν παραμένει όρθιο. Το τραπέζι ανοίγει και κλείνει χωρίς κόπο απλά με την απελευθέρωση του μοχλού.

2 Ξεχωριστά φύλλα: Το τραπέζι School 22 είναι κατηγορίας 2 ξεχωριστών φύλλων, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε και να μεταφέρετε πολύ εύκολα το κάθε φύλλο ξεχωριστά. Κάθε φύλλο έχει 4 ρόδες οι 2 από αυτές διαθέτουν φρένο.