Κατηγορίες
Καλάθι

Ολυμπιακή Μπάρα Πολλαπλών Λαβών (Multi-Grip) 201cm

Ολυμπιακή Μπάρα Πολλαπλών Λαβών (Multi-Grip) 201cm
Ολυμπιακή Μπάρα Πολλαπλών Λαβών (Multi-Grip) 201cm
Ολυμπιακή Μπάρα Πολλαπλών Λαβών (Multi-Grip) 201cm
Ολυμπιακή Μπάρα Πολλαπλών Λαβών (Multi-Grip) 201cm
LivePro LivePro
Ολυμπιακή Μπάρα Πολλαπλών Λαβών (Multi-Grip) 201cm
230,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 185,50€

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Καλέστε μας στο 2310 225 747 για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • SKU: 0457Β8311
Η LivePro Μπάρα Πολλαπλών Λαβών είναι μια ειδική μπάρα που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας κλασικής μπάρας με διαφορετικές παραλλαγές λαβής και αντιολισθητική χάραξη. Υπάρχουν πολλές επιλογές λαβής που επιτρέπουν μια πιο αποτελεσματική προπόνηση.
Χαρακτηριστικά
Βάρος
22 kg
Μήκος
201 cm
Μήκος ΛαβώνΠερίπου 16cm
Μήκος Χρήσης Μανικιών
32 cm
Αριθμός Λαβών6
Διάμετρος50 mm
ΥλικόΑτσάλι
ΛαβέςΜε χάραξη
Απόκλιση Βάρους+/-1%
Μέγιστο Φορτίο Βάρους317kg

Η LivePro είναι μία εξειδικευμένη σειρά προϊόντων της LiveUp, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε επαγγελματικό χώρο και όχι μόνο.
Από το 2004, η LiveUp προσφέρει αθλητικό εξοπλισμό και αξεσουάρ γυμναστικής υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από καινοτόμο σχεδιασμό και αξιόπιστη κατασκευή.
Στόχος της εταιρείας είναι να καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών για είδη yoga, pilates, crossfit και φυσικά ασκήσεων ενδυνάμωσης, καθώς και να προσφέρει σε όλους τα εφόδια για να ακολουθήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής.

Η LivePro Ολυμπιακή Μπάρα Πολλαπλών Λαβών έχει αναπτυχθεί για πραγματικά απαιτητικές προπονήσεις ενδυνάμωσης.
Στη μέση της μπάρας, υπάρχουν 3 ζεύγη λαβών, που επιτρέπουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές για προπόνηση δύναμης. Το κέντρο της μπάρας είναι κυρτό, γεγονός που αυξάνει το εύρος κίνησης των πιέσεων πάγκου. Η μπάρα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ατσάλι με μαύρο ματ φινίρισμα, καθώς και διαθέτει επιχρωμιωμένα μανίκια και χαραγμένες λαβές.

Το μήκος είναι 209cm, το βάρος είναι 20kg. Το βάρος και το μέγεθος υπολογίζονται με ανοχή απόκλισης +/- 1%.

Η μπάρα είναι κατασκευασμένη από χάλυβα, ο οποίος έχει υποστεί  ειδική θερμική επεξεργασία προκειμένου να εξασφαλιστεί η αντοχή στο χρόνο.

Οι εγχάρακτες λαβές εξασφαλίζουν καλύτερο κράτημα, εξασφαλίζοντας άνετο και ασφαλές κράτημα κατά την προπόνηση.

Σχεδιασμός πολλαπλών λαβών, ο οποίος βοηθάει στην ανάπτυξη διαφορετικών μυϊκών ομάδων ενώ παράλληλα την καθιστά ιδανική λύση για αρχάριους χρήστες και άτομα με περιορισμένη κινητικότητα.

Η μπάρα είναι σχεδιασμένη με  μαύρη, ματ επίστρωση και φινίρισμα ηλεκτροστατικής βαφής καθιστώντας την ανθεκτική στη διάβρωση.