Κατηγορίες
Καλάθι

Όροι & Προϋποθέσεις

Γενικοί όροι

Πρωταρχικό μέλημα της επιχείρησής μας, είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, με σκοπό την ενημέρωσή σας για τα δικαιώματά και τις υποχρεώσεις σας και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε.

Ο ιστότοπος (website) www.nutriathlon.gr (εφεξής αποκαλούμενος «nutriathlon-ecommerce») αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα παρουσίασης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του διαδικτύου της ατομικής επιχείρησης «ΕΣΠΙΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», με έδρα στην Ελλάδα, Ελ. Βενιζέλου 51 Θεσσαλονίκη (ΑΦΜ: 032948053 / Δ.Ο.Υ.: Δ' Θεσσαλονίκης, Αρ. ΓΕΜΗ: 58142804000).

Πριν εισέλθετε στο nutriathlon-ecommerce και αποστείλετε μέσω αυτού την παραγγελία σας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση αυτού του ιστότοπου.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του nutriathlon-ecommerce θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που διατυπώνονται εδώ, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να μην κάνει χρήση του nutriathlon-ecommerce, καθώς και να μην ολοκληρώσει καμία συναλλαγή μέσω αυτού. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Προσωπικά δεδομένα

Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν. 2472/97 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Η επιχείρηση ΕΣΠΙΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ διατηρεί το δικαίωμα της καταχώρισης των προσωπικών στοιχείων του πελάτη ώστε να δύναται να ενημερώνει τους πελάτες της για τα προϊόντα της χωρίς να κάνει κατάχρηση αυτού του δικαιώματός της. Η επιχείρηση ΕΣΠΙΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, εγγυάται τη φύλαξη των στοιχείων αυτών και δεσμεύεται για τη μη κοινοποίησή τους σε τρίτους.

Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Η επιχείρηση ΕΣΠΙΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ δεν ευθύνεται για οργανωμένη επίθεση από hackers με σκοπό την κλοπή προσωπικών στοιχείων χρηστών, αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση οι χρήστες καρτών διασφαλίζονται, μιας και η συναλλαγή πραγματοποιείται σε ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Παραγγελίες

H παραγγελία σας θεωρείται ληφθείσα από την επιχείρηση "ΕΣΠΙΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ", από τη στιγμή που θα λάβετε ενημέρωση γι' αυτήν με χρήση της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά στον αριθμό που θα έχετε καταχωρίσει κατά την παραγγελία σας.

Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στο nutriathlon-ecommerce μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση, αλλά χωρίς να έχουν ισχύ για την παραγγελία που έχει ήδη καταχωρηθεί. Εξαίρεση εδώ αποτελεί η πιθανή αύξηση ή μείωση του Φ.Π.Α. η οποία επιφέρει υποχρεωτικά αλλαγή της τιμής.

Στην περίπτωση που έχει διατεθεί ένα μικρό ή περιορισμένο απόθεμα προϊόντος με έκπτωση, η επιχείρηση ΕΣΠΙΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ διατηρεί εύλογο δικαίωμα οι σχετικές παραγγελίες να εκτελούνται με κριτήριο την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πελατών της και με σειρά προτεραιότητας λήψης της παραγγελίας.

Η επιχείρηση ΕΣΠΙΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ προσπαθεί να σας εξασφαλίζει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, παρά ταύτα και στα πλαίσια καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν λάθη ή σφάλματα σε πληροφορίες, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες καθώς και τιμών προϊόντων που αναγράφονται στο nutriathlon-ecommerce και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των δεδομένων ενός προϊόντος.
Σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε τυχόν σφάλματα, λάθη ή ασάφειες στα καταχωρημένα στοιχεία κάποιου προϊόντος της ιστοσελίδας μας, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310225747 ή με αποστολή e-mail στο hello@nutriathlon.
gr.

Για την επιλογή ενός προϊόντος και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς ή εφαρμογές για το οποίο το επιλέξατε είστε ο μόνος υπεύθυνος.

Διαθεσιμότητα

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του nutriathlon.gr μπορείτε να διαπιστώσετε πριν κάνετε την παραγγελία σας, ποια από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και άμεσα παραδοτέα, ποια προϊόντα δεν είναι μεν άμεσα διαθέσιμα αλλά περιμένουμε σε σύντομο διάστημα να τα παραλάβουμε από τους προμηθευτές μας, ποια προϊόντα μπορείτε να παραλάβετε με προ-παραγγελία και τέλος ποια προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα αλλά αναμένουμε ενημέρωση από τους προμηθευτές μας για την ακριβή ημερομηνία παραλαβής τους. Παρ' όλα αυτά εσείς μπορείτε να μας ζητήσετε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail την παραγγελία σας ακόμα και για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και την εν συνεχεία παράδοσή του σε σας. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας τού εν λόγω προϊόντος.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η διαθεσιμότητα που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας nutriathlon-ecommerce αφορά το απόθεμα των αποθηκών μας και όχι πάντοτε του φυσικού μας καταστήματος. Αν επιθυμείτε να προμηθευτείτε προϊόντα από το φυσικό μας κατάστημα της οδού Ελ. Βενιζέλου 51 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρακαλούμε να μας καλέσετε πρώτα τηλεφωνικά στον αριθμό 2310225747, για να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητά τους τη συγκεκριμένη στιγμή ή για να σας ενημερώσουμε για το πότε θα μπορέσετε να τα παραλάβετε.

Φ.Π.Α.

Στις αναγραφόμενες τιμές των διάφορων προϊόντων που διατίθενται μέσω του nutriathlon-ecommerce συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α..

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας στις οποίες ισχύουν διαφορετικοί συντελεστές Φ.Π.Α. και εφόσον η παραγγελία σας αποσταλεί με τιμολόγιο, τότε ο Φ.Π.Α. που θα υπολογιστεί θα είναι ο αντίστοιχος της περιοχής σας.

Επιστροφές προϊόντων

Η επιχείρησή μας σας δίνει τη δυνατότητα επιστροφής προϊόντων που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Από τα προϊόντα που επιστρέφονται, εξαιρούνται αυτά που μας ζητήσατε με προ-παραγγελία και αυτά των κατηγοριών οργάνων γυμναστικής και εξοπλισμού για αθλήματα-δραστηριότητες.

Σημειωτέον ότι διατηρούμε το δικαίωμα απόρριψης της επιστροφής προϊόντων που δεν επιστρέφονται σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω.

Η επιστροφή προϊόντος γίνεται σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

·      Η αίτηση επιστροφής θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που το παραλάβατε.

  •   Θα πρέπει οπωσδήποτε αρχικά να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στον αριθμό 2310225747.

·     Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, όπως ήταν ακριβώς πριν την πώλησή του, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του.

·     Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης ή από δελτίο αποστολής της επιχείρησής σας στην περίπτωση που αγοράστηκε με τιμολόγιο.

·     Στην περίπτωση που γίνεται δεκτή η επιστροφή προϊόντος, σας επιστρέφουμε το ποσό της αξίας του προϊόντος, ενώ εσείς επιβαρύνεστε μόνο με το άμεσο κόστος των μεταφορικών επιστροφής.

·     Στην περίπτωση κατά την οποία η επιστροφή γίνεται λόγω αποστολής λάθους προϊόντος, τότε επιβαρυνόμαστε εμείς με το κόστος των μεταφορικών της επιστροφής και της εκ νέου αποστολής και σας αποστέλλουμε το σωστό προϊόν.

·     Αν η επιστροφή οφείλεται σε ελαττωματικό προϊόν, τότε θα επιβαρυνθούμε εμείς με το κόστος των μεταφορικών επιστροφής του και θα σας το αντικαταστήσουμε με νέο χωρίς να σας επιβαρύνουμε με έξοδα.

·     Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος, τότε δικαιούστε επιστροφής χρημάτων με μετρητά ή με πίστωση σε λογαριασμό τραπέζης που θα γνωστοποιήσετε στην επιχείρηση ΕΣΠΙΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. H επιστροφή των χρημάτων του πελάτη θα ολοκληρωθεί εντός είκοσι (20) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της κάρτας και όχι επιστροφή μετρητών.

Παράδοση παραγγελίας

Τα προϊόντα μπορούν να σας παραδοθούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας με τους τρόπους που αναγράφονται εδώ.

Αν επιθυμείτε να παρακολουθείτε ηλεκτρονικά την πορεία της παραγγελίας σας, παρακαλούμε ζητήστε μας τον αριθμό αποστολής της.

Η κυριότητα των προϊόντων μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση των.

Παραγγελίες των οποίων οι πληρωμές εκκρεμούν για πάνω από επτά (7) εργάσιμες ημέρες, ακυρώνονται αυτόματα.


Ευθύνη

Αν και τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι υψηλών προδιαγραφών, ωστόσο δεν αποκλείεται στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα να ανευρεθεί κάποιο ελαττωματικό προϊόν. Στην περίπτωση αυτή η επιχείρηση ΕΣΠΙΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αναλαμβάνει την ευθύνη της επισκευής/ανταλλαγής των προϊόντων αυτών με δικά της έξοδα.

Η επιχείρηση ΕΣΠΙΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ δεν ευθύνεται για βλάβες, σωματικές η υλικές, που προκαλούνται από κακό ή λανθασμένο χειρισμό, κακή τοποθέτηση ή παράβλεψη των κανόνων ασφαλείας που συνοδεύουν τα προϊόντα.

Τροποποίηση των Όρων του Παρόντος

H επιχείρηση ΕΣΠΙΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο.

Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του nutriathlon-ecommerce διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage