Κατηγορίες
Καλάθι

Ιμάντες-Κρίκοι-Μονόζυγα-Δίζυγα-Πολύζυγα

Ιμάντες-Κρίκοι-Μονόζυγα-Δίζυγα-Πολύζυγα

Κατασκευαστής: X-FIT
Ένα πανίσχυρο μονόζυγο που βιδώνει στον ταβάνι και μας δίνει πολλές επιλογές λαβών και ασκήσεων, ώστε να γυμνάζουμε την πλάτη, τους ώμους, τα χέρια και όλο τον κορμό. Προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια αφού είναι προορισμένο για εγκατάσταση μόνο σε ταβάνι, αυξάνοντας έτσι τον δείκτη άνεσης και ασφάλειας...
69,90€
Χωρίς ΦΠΑ:56,35€
Κατασκευαστής: X-FIT
Το σχοινί αναρρίχησης είναι ιδανικό για πλήρη ανάπτυξη των χεριών και της λαβής, καθώς και όλου του κορμού και της πλάτης. Η αναρρίχηση στο σχοινί μπορεί να είναι απλή σαν άσκηση όμως είναι πολύ αποτελεσματική και ιδιαίτερα δύσκολη, αφού απαιτεί δύναμη, έκρηξη και ισορροπία. Είναι μια από τις πιο απ..
66,90€
Χωρίς ΦΠΑ:53,95€
Κατασκευαστής: X-FIT
Οι παράλληλες μπάρες για βυθίσεις είναι ένα από τα λίγα ελεύθερα μηχανήματα που βρίσκονται στο σπίτι ή το γυμναστήριο και απαιτούν την άρση του ίδιου του σώματος. Είναι πολύ από στη χρήση αλλά εξίσου πολύ απαιτητικό για την εκτέλεση των βυθίσεων. Ανάλογα με την στάση του σώματος γυμνάζει με ασφάλεια..
44,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,50€
Το Door Gym Pro, είναι ένα πρωτοποριακό μονόζυγο που τοποθετείται εύκολα στη πόρτα χωρίς βίδες και βεντούζες.Το μονόζυγο αποτελεί το πιο βασικό όργανο γυμναστικής για την ενδυνάμωση της πλάτης, των χεριών και του κορμού. Με τις λαβές που διαθέτει είναι από μόνο του ένα μικρό γυμναστήριο αφού μπορείτ..
21,70€
Χωρίς ΦΠΑ:17,50€
Στιβαρό stand για όλες τις ασκήσεις! Διαστάσεις: M:217, Π:265, Υ:234Μπορεί να γίνει μεγαλύτερο, πατήστε εδώ..
699,00€
Χωρίς ΦΠΑ:563,70€
Lifting Straps (43914) (X-FIT)
Μη Διαθέσιμο
Κατασκευαστής: X-FIT
Αν θες να δυναμώσεις και να αναπτυχθείς μυϊκά πρέπει να σηκώνεις περισσότερα κιλά. Όμως αυξάνοντας τα κιλά δεν συνεπάγεται ότι καις τους μύες σου. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί οι λαβές σου σε προδίδουν. Για παράδειγμα οι άρσεις θανάτου, μια κλασσική άσκηση δύναμης. Στόχος σου είναι να σηκώσεις πολλά ..
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:4,45€
Κατασκευαστής: X-FIT
Αν θες να δυναμώσεις και να αναπτυχθείς μυϊκά πρέπει να σηκώνεις περισσότερα κιλά. Όμως αυξάνοντας τα κιλά δεν συνεπάγεται ότι καις τους μύες σου. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί οι λαβές σου σε προδίδουν.Για παράδειγμα οι άρσεις θανάτου, μια κλασσική άσκηση δύναμης. Στόχος σου είναι να σηκώσεις πολλά κ..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,75€
Κατασκευαστής: X-FIT
Το Multi Grip Wall Mountain Pro της X-FIT είναι το απόλυτο μονόζυγο που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών ασκήσεων με διαφορετικές λαβές. Έτσι μπορείς να γυμνάσεις όλες τις γωνίες της πλάτης, των ώμων και των χεριών με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Για πρώτη φορά θα βρεις τις στρογγυλές λαβ..
219,00€
Χωρίς ΦΠΑ:176,60€
Κατασκευαστής: X-FIT
Μια ξεχωριστή έκδοση του κλασσικού battle rope με ειδική νάιλον επένδυση για ακόμα καλύτερη λαβή και κράτημα στο χέρι, χωρίς να πληγώνει την παλάμη. Βάρος: 15kg..
179,00€
Χωρίς ΦΠΑ:144,35€
Κατασκευαστής: X-FIT
Αν θες να δυναμώσεις και να αναπτυχθείς μυϊκά πρέπει να σηκώνεις περισσότερα κιλά. Όμως αυξάνοντας τα κιλά δεν συνεπάγεται ότι καις τους μύες σου. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί οι λαβές σου σε προδίδουν. Για παράδειγμα οι άρσεις θανάτου, μια κλασσική άσκηση δύναμης. Στόχος σου είναι να σηκώσεις πολλά ..
5,40€
Χωρίς ΦΠΑ:4,35€
Κατασκευαστής: X-FIT
Το ολοκαίνουργιο X-FIT Elevate Training Kit είναι ένα πλήρες πακέτο προπόνησης, σχεδιασμένο να ικανοποιεί τις ανάγκες όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης, στοχεύοντας στην βελτίωση της δύναμης , ευελιξίας, με ασκήσεις για τους κοιλιακούς και κινήσεις γιόγκα σε ένα πλήρες εργαλείο γυμναστικής. Μέσα ..
62,90€
Χωρίς ΦΠΑ:50,75€
Κατασκευαστής: X-FIT
Σαν είδος άσκησης γεννήθηκε στο Αμερικανικό Ναυτικό και έκτοτε αναπτύχθηκε και τελειοποιήθηκε σε όλο τον κόσμο. Από τότε χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη γίνονται μάρτυρες καθημερινά αυτής της απίστευτης όσο και πρωτότυπης προπόνησης.   Ουσιαστικά μιλάμε για ένα απλό σύστημα με το οποί..
52,90€
Χωρίς ΦΠΑ:42,65€
Κατασκευαστής: X-FIT
Τώρα μπορείς να αυξήσεις την ένταση στις προπονήσεις δύναμης που κάνεις με τους αυθεντικούς ξύλινους κρίκους γυμναστικής. Είναι ιδανικοί για βυθίσεις, έλξεις, «σταυρό» και άλλες ασκήσεις. Κάθε σετ των ξύλινων κρίκων της X-FIT περιλαμβάνουν ιμάντες υψηλής αντοχής, αυξομειούμενου ύψους, ώστε να μπορεί..
36,90€
Χωρίς ΦΠΑ:29,75€
Κατασκευαστής: TRX
Το TRX MOVE System είναι ιδανικό για όλους όσοι ξεκινούν το ταξίδι του στο μαγικό κόσμο της προπόνησης ώστε να είναι σε θέση να κινούνται καλύτερα τόσο στην καθημερινότητα τους όσο και στο άθλημα με το οποίο ασχολούνται. Αν θες να κάψεις λίπος, να αυξήσεις τη μυϊκή σου μάζα, να δυναμώσεις τον κορμό ..
169,00€
Χωρίς ΦΠΑ:136,30€
Κατασκευαστής: X-FIT
Το X-FIT Wall Dip Bar Station είναι ένα όργανο γυμναστικής  που επιτρέπει την εκγύμναση πολλών μυϊκών ομάδων με το βάρος του σώματος. Με το dip station μπορείτε να γυμνάσετε  τους τρικέφαλους καθώς και τους μυς του στήθους και των ώμων ενώ με το μαξιλάρι πλάτης μπορούμε να στηριχθούμε για ..
179,00€
Χωρίς ΦΠΑ:144,35€
Κατασκευαστής: X-FIT
Ένα πανίσχυρο μονόζυγο που βιδώνει στον τοίχο και μας δίνει πολλές επιλογές λαβών και ασκήσεων, ώστε να γυμνάζουμε την πλάτη, τους ώμους, τα χέρια και όλο τον κορμό. Είναι τόσο ισχυρή η κατασκευή που μπορούμε άνετα να προσαρμόσουμε λάστιχα, κρίκους, ιμάντες και τροχαλίες, καθιστώντας το με αυτό τον ..
136,40€
Χωρίς ΦΠΑ:110,00€
Κατασκευαστής: X-FIT
Το X-FIT Wall Mounted Pull Up Bar & Dip Station είναι ένα εκπληκτικό σύστημα προπόνησης για το άνω μέρος του σώματος. Είναι ένα γυμναστήριο για μέσα στον προσωπικό σας χώρο. ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ – Διαθέτει ένα πλήρες σύστημα μονόζυγου με τρεις διαφορετικές λαβές (ανοιχτή, κλειστή και παράλληλη), ειδική θ..
99,00€
Χωρίς ΦΠΑ:79,85€
Wallbars 14 bars Ash (Nohrd)
Προ-Παραγγελία
Κατασκευαστής: NOHrD
*Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 10-12 εβδομάδες. Το ξύλινο πολύζυγο τοίχου της Γερμανικής NOHrD είναι ένα κλασικό όργανο γυμναστικής που χρησιμοποιείται για διάφορες ασκήσεις ευλυγισίας και την ενδυνάμωση του κορμού και των άνω άκρων, κατασκευασμένο σε αξεπέραστη ποιότητα. Συνδυάστε το με τα π..
576,00€
Χωρίς ΦΠΑ:464,55€
Κατασκευαστής: X-FIT
Τα πολύζυγα εδώ και πολλές δεκαετίες αποτελούν ένα βασικό όργανο για εκγύμναση όλου του σώματος, αφού εκτός από τις ασκήσεις διατάσεων και φυσικοθεραπείας μπορούμε να προσθέσουμε μονόζυγο, πάγκο κοιλιακών και άλλες λαβές για μυϊκή ενδυνάμωση όλου του σώματος. Είναι σταθερή και υψηλής αισθητικής κατα..
299,00€
Χωρίς ΦΠΑ:241,15€
Κατασκευαστής: TOORX
Βάση για σχοινιά crossfit battle ropes με πολύ εύκολη εγκατάσταση. Τοποθετήστε τη βάση σε ένα χώρο με αρκετό ελεύθερο χώρο για τα κινούμενα σχοινιά. Σχοινιά crossfit με διάφορα μεγέθη μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτή τη βάση για προπόνηση για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Οι βίδες δεν περιλαμβά..
17,90€
Χωρίς ΦΠΑ:14,45€
Κατασκευαστής: X-FIT
Μεταλλική βάση για σάκο οροφής υψηλής στιβαρότητας. Τοποθέτηση με 4 ούπατ για αυξημένη ασφάλεια και υψηλή ανοχή βάρους σάκου...
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,00€
Κατασκευαστής: X-FIT
Μεταλλική βάση για σάκο οροφής υψηλής στιβαρότητας. Τοποθέτηση με 2 ούπατ για αυξημένη ασφάλεια. Ο γάντζος περιστρέφεται σε σχέση με το κυρίως σώμα, με ελευθερία 360 μοιρών...
11,50€
Χωρίς ΦΠΑ:9,25€
Κατασκευαστής: X-FIT
Μια ειδική  βάση για κάθε είδους ιμάντα. Με το σταυρωτό σχήμα του μας επιτρέπει να περνάμε τους ιμάντες σε όποια θέση θέλουμε δίνοντας έτσι άπειρες επιλογές στην προπόνηση.  ..
16,40€
Χωρίς ΦΠΑ:13,25€
Κατασκευαστής: X-FIT
Πολύ πρακτικό και μεγάλης αντοχής δίζυγο εδάφους. Παρά το μικρό και πρακτικό του μέγεθος εξασφαλίζει απόλυτη ισορροπία και λειτουργικότητα για βυθίσεις.Ύψος: 73cm Απόσταση μεταξύ των λαβών:60cm X-FIT Μία φορά, για μια ζωή...
49,00€
Χωρίς ΦΠΑ:39,50€
Μονόζυγο Δίζυγο WBX 70 (Toorx)
Προ-Παραγγελία
Κατασκευαστής: TOORX
Το μονόζυγο - δίζυγο WBX 70 αποτελεί έναν ολοκληρωμένο σταθμό για να εκτελέσετε μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων στο σπίτι σας. Η δομή του είναι πολύ ισχυρή, είναι κατασκευασμένο από ατσάλινους σωλήνες με διατομή 50 x 50 x 1,5 mm, και μπορεί να υποστηρίξει ένα χρήστη βάρους έως 120 kg.  &nbs..
269,00€
Χωρίς ΦΠΑ:216,95€
Κατασκευαστής: AMILA
Μονόζυγο πόρτας από την AMILA 63-93 εκατοστών με μαλακή επιφάνεια σε όλο το μήκος του μονόζυγου. Βρείτε στο κουτί και σκανάρετε τον κωδικό QR που θα βρείτε 2 προγράμματα ασκήσεων (2 επιπέδων) για 1 μήνα το καθένα και δείτε την πρόοδο σας. Το μονόζυγο είναι το τέλειο όργανο για γυμναστική στο σπίτι γ..
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,30€
Κατασκευαστής: AMILA
Το AMILA Multi-Gym Doorway είναι ένα φορητό γυμναστήριο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενα μονόζυγο πόρτας, εκτελώντας ασκήσεις όπως έλξεις κ.α ή στο πάτωμα για βυθίσεις, push-ups κ.α. Το AMILA Multi-Gym Doorway στοχεύει στην εκγύμναση των μυών των χεριών, στήθους και πλάτης με ασκησιολόγιο πολύ απ..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,15€
Κατασκευαστής: AMILA
Μονόζυγο πόρτας από την AMILA 63-93 εκατοστών. Βρείτε στο κουτί και σκανάρετε τον κωδικό QR που θα βρείτε 2 προγράμματα ασκήσεων (2 επιπέδων) για 1 μήνα το καθένα και δείτε την πρόοδο σας. Το μονόζυγο είναι το τέλειο όργανο για γυμναστική στο σπίτι για την εκγύμναση (τόνωση και ενδυνάμωση) του άνω κ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Μονόζυγο τοίχου βιδωτό το οποίο χρησιμοποιείται για την εκτέλεση έλξεων (γυμνάζουν πλάτη, ώμους και χέρια) και ως όργανο άσκησης για τους κάτω κοιλιακούς ανεβάζοντας τα γόνατα λυγισμένα ή τεντωμένα...
29,50€
Χωρίς ΦΠΑ:23,80€
Κατασκευαστής: X-FIT
Μονόζυγο πόρτας τοίχου βιδωτό, έκδοση LUX, το οποίο χρησιμοποιείται για την εκτέλεση έλξεων (γυμνάζουν πλάτη, ώμους και χέρια) και ως όργανο άσκησης για τους κάτω κοιλιακούς ανεβάζοντας τα γόνατα λυγισμένα ή τεντωμένα.Διαστάσεις (M*Π*Υ): 120 x 45 x 50cm X-FIT Μία φορά, για μια ζωή. (*Η αποστολή το..
64,00€
Χωρίς ΦΠΑ:51,60€
Κατασκευαστής: AMILA
Το μονόζυγο είναι το τέλειο όργανο για γυμναστική στο σπίτι για την εκγύμναση (τόνωση και ενδυνάμωση) του άνω κορμού του σώματος. Για αυτούς που θέλουν να πάνε την άσκηση τους ένα βήμα παραπέρα και το μονόζυγο πόρτας πλέον είναι παρελθόν για αυτούς, η λύση του μονόζυγου τοίχου είναι ιδανική. Πολύ δυ..
122,00€
Χωρίς ΦΠΑ:98,40€
Κατασκευαστής: X-FIT
Πολλαπλής χρήσης για εκτέλεση πλήθους ασκήσεων! Διαστάσεις: Μ: 135 cm Π: 99 cm Υ: 215 cm Μέγιστο βάρος χρήστη: 100kg X-FIT Μία φορά, για μια ζωή...
219,00€
Χωρίς ΦΠΑ:176,60€
Πολύζυγο Ξύλινο 250  x 90cm (AHF-158) (Toorx)
Προ-Παραγγελία
Πολύζυγο ξύλινο με ύψος 250 cm και πλάτος 90 cm από συμπαγές ξύλο οξιάς. Περιλαμβάνει 14 μπάρες διαμέτρου ø38 mm, η μία προτεταμένη, για εκτέλεση μεγάλου εύρους ασκήσεων. Το πολύζυγο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για σχολεία, συλλόγους και ομάδες. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Πλάτος: 90 cmΎψος: 250 ..
355,00€
Χωρίς ΦΠΑ:286,30€
Κρίκοι Εξάσκησης Ξύλινοι ø28mm με ΙμάντεςΈνα από τα πιο δημοφιλή και άκρως εντυπωσιακά Ολυμπιακά αθλήματα είναι οι κρίκοι. Ιδιαίτερα απαιτητικό άθλημα και αποτελεσματικό όσο λίγα, αφού παρά την απλότητά του, γυμνάζει με απίστευτο τρόπο τον κορμό, τους δικέφαλους, τρικέφαλους και ώμους.Χρει..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:28,25€
Μονόζυγο Δίζυγο Τοίχου με Αφρώδεις Λαβές 85cmX50cmX18cmΈχει 2 τύπων λαβές την κλασική ανοιχτή λαβή του μονόζυγου και την κλειστή, όπου τα χέρια είναι παράλληλα μεταξύ τους. Η δεύτερη λαβή έχει αφρώδη χερούλια και χρησιμοποιείται και στο δίζυγο βυθίσεων.Συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα εξαρτήμα..
29,50€
Χωρίς ΦΠΑ:23,80€
Μονόζυγο Πόρτας Door Gym
-26 %
Μονόζυγο Πόρτας Door GymΤο Door Gym είναι ένα πρωτοποριακό μονόζυγο που τοποθετείται εύκολα στη πόρτα χωρίς βίδες και βεντούζες. Με τις τρεις λαβές που διαθέτει είναι από μόνο του ένα μικρό γυμναστήριο, αφού μπορείτε να γυμνάσετε με αυτό ολόκληρο το πάνω μέρος του σώματος.Μπορείτε ακόμα, τοποθετώντα..
19,90€ 27,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,05€
Μονόζυγο Πόρτας με Αφρώδεις ΛαβέςΤο κλασικό μονόζυγο γυμναστικής που εφαρμόζει την κάσα της πόρτας, με αυξομειούμενο άνοιγμα και αφρώδεις λαβές για τα χέρια. Συνοδεύεται από ειδικά υποστηρίγματα και βίδες για μεγαλύτερη ασφάλεια...
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,30€
Κατασκευαστής: AMILA
Το μονόζυγο είναι το τέλειο όργανο για γυμναστική στο σπίτι για την εκγύμναση (τόνωση και ενδυνάμωση) του άνω κορμού του σώματος. Για αυτούς που θέλουν να πάνε την άσκηση τους ένα βήμα παραπέρα και το μονόζυγο πόρτας πλέον είναι παρελθόν για αυτούς, η λύση του μονόζυγου τοίχου είναι ιδανική. Πολύ δυ..
29,90€
Χωρίς ΦΠΑ:24,10€
Κατασκευαστής: AMILA
Το μονόζυγο είναι το τέλειο όργανο για γυμναστική στο σπίτι για την εκγύμναση (τόνωση και ενδυνάμωση) του άνω κορμού του σώματος. Για αυτούς που θέλουν να πάνε την άσκηση τους ένα βήμα παραπέρα και το μονόζυγο πόρτας πλέον είναι παρελθόν για αυτούς, η λύση του μονόζυγου τοίχου είναι ιδανική. Πολύ δυ..
88,00€
Χωρίς ΦΠΑ:70,95€
Κατασκευαστής: AMILA
Το μονόζυγο είναι το τέλειο όργανο για γυμναστική στο σπίτι για την εκγύμναση (τόνωση και ενδυνάμωση) του άνω κορμού του σώματος. Για αυτούς που θέλουν να πάνε την άσκηση τους ένα βήμα παραπέρα και το μονόζυγο πόρτας πλέον είναι παρελθόν για αυτούς, η λύση του μονόζυγου τοίχου είναι ιδανική. Πολύ δυ..
69,90€
Χωρίς ΦΠΑ:56,35€
Σχοινί Εξάσκησης Battle Rope 3,8cmX15m
Μη Διαθέσιμο
Σχοινί Εξάσκησης Battle Rope 3,8cmX15mΣχοινί Εξάσκησης με επενδεδυμένη λαβή για ακόμα καλύτερο κράτημα στο χέρι, χωρίς να πληγώνει την παλάμη.ΧαρακτηριστικάΥλικό: ΠολυεστέραςΔιάμετρος: 38mmΜήκος: 15m..
55,00€
Χωρίς ΦΠΑ:44,35€
Σχοινί Εξάσκησης Battle Rope 3,8cmX9mΜια ξεχωριστή έκδοση του κλασσικού battle rope με ειδική νάιλον επένδυση για μεγαλύτερη αντοχή και επενδεδυμένη λαβή για ακόμα καλύτερο κράτημα στο χέρι, χωρίς να πληγώνει την παλάμη.ΧαρακτηριστικάΥλικό: ΠολυεστέραςΚάλυμμα: ΝάιλονΔιάμετρος: 38mmΜήκος: 9m..
36,00€
Χωρίς ΦΠΑ:29,05€
Εμφάνιση 1 έως 43 από 43 (1 Σελ.)