Κατηγορίες
Καλάθι

Τραπέζι Ping Pong Εσωτερικού Χώρου Stag Hobby 19mm Μαύρο

Τραπέζι Ping Pong Εσωτερικού Χώρου Stag Hobby 19mm Μαύρο
STAG
Τραπέζι Ping Pong Εσωτερικού Χώρου Stag Hobby 19mm Μαύρο
365,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 294,35€

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Καλέστε μας στο 2310 225 747 για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • SKU: 045342857

Το τραπέζι Ping Pong εσωτερικού χώρου Hobby 19 της Stag ανήκει στην κατηγορία των entry-medium level τραπεζιών της εταιρίας με αρκετά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ο τύπος του τραπεζιού είναι των 2 ξεχωριστών φύλλων τα οποία μπορούν να μεταφερθούν στον χώρο εύκολα με τις ρόδες που διαθέτουν. Διαθέτει κλείδωμα ασφαλείας για να μπορείτε να σηκώνεται όρθια τα φύλλα και να αποθηκεύετε το τραπέζι με ασφάλεια. Το τραπέζι Hobby 19 είναι ένα από τα καλύτερα τραπέζια για να ξεκινήσετε να παίζετε Ping Pong.

Χαρακτηριστικά και Εργονομία

Δίχτυ Ρυθμιζόμενο με Clip: Τοποθετήστε το δίχτυ με το Clip σε πολύ γρήγορο χρόνο και ξεκινήστε να παίζετε. Ρυθμίστε εύκολα το τέντωμα με την χρήση του γάντζου.

Εύκολα Ρυθμιζόμενα Πόδια: Το τραπέζι εσωτερικού χώρου Hobby 19 είναι εξοπλισμένο με ρυθμιστή ποδιών. Απλώς γυρίστε την ροδέλα για να ρυθμίσετε το τραπέζι σας στο σωστό επίπεδο. Απλό και αποτελεσματικό.

Εμπειρία Παιξίματος

Καλή Ποιότητα Αναπήδησης: Η επιφάνεια παιξίματος του τραπεζιού Hobby 19 είναι πάχους 19 χιλιοστών η οποία προσφέρει πολύ καλή αναπήδηση (bounce) που είναι ιδανική για καθημερινό αλλά και πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι. Παίξτε με φίλους ή οικογένεια, το τραπέζι ταιριάζει τόσο για αρχάριους όσο και πιο έμπειρους παίχτες. Διαθέτει επίστρωση πολυουρεθάνης για την μείωση αντανακλάσεων αλλά και την διατήρηση της επιφάνειας παιξίματος.

Πλαίσιο για να διατηρεί το Πάνελ ίσιο: Το πλαίσιο που υποστηρίζει την επιφάνεια είναι από ατσάλι 25x35mm, το οποίο διασφαλίζει ότι τα πάνελ θα διατηρηθούν επίπεδα.

Ασφάλεια - Αντοχή - Φορητότητα

Ασφαλές Σύστημα Κλειδώματος: Το τραπέζι Hobby 19 διαθέτει σύστημα κλειδώματος για ασφαλή αποθήκευση όταν παραμένει όρθιο. Το τραπέζι ανοίγει και κλείνει χωρίς κόπο απλά με την απελευθέρωση του μοχλού.

2 Ξεχωριστά φύλλα: Το τραπέζι Hobby 19 είναι κατηγορίας 2 ξεχωριστών φύλλων, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε και να μεταφέρετε πολύ εύκολα το κάθε φύλλο ξεχωριστά. Κάθε φύλλο έχει 4 ρόδες οι 2 από αυτές διαθέτουν φρένο.