Κατηγορίες
Καλάθι

Ολυμπιακή Μπάρα Safety Squat 220cm

Ολυμπιακή Μπάρα Safety Squat 220cm
LivePro LivePro
Ολυμπιακή Μπάρα Safety Squat 220cm
215,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 173,40€

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Καλέστε μας στο 2310 225 747 για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • SKU: 0457Β8303
Ετικέτες: Ολυμπιακή , Μπάρα , Safety , Squat , 220cm
Η Ολυμπιακή Μπάρα Safety Squat είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ατσάλι. Διαθέτει ανώτερη αντοχή, σκληρότητα και συγκόλληση, με αντοχή στη διάβρωση και τη σκουριά.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Υλικό
Α3 χάλυβας
Συνολικό μήκος
220 cm (ανοχή +/- 0,5mm)
Βάρος21kg
Ολυμπιακή διάμετρος50 mm
Σφιγκτήρες ασφαλείαςΔεν περιλαμβάνονται
Μέγιστο Φορτίο300 kg

Η LivePro είναι μία εξειδικευμένη σειρά προϊόντων της LiveUp, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε επαγγελματικό χώρο και όχι μόνο.
Από το 2004, η LiveUp προσφέρει αθλητικό εξοπλισμό και αξεσουάρ γυμναστικής υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από καινοτόμο σχεδιασμό και αξιόπιστη κατασκευή. Στόχος της εταιρείας είναι να καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών για είδη yoga, pilates, crossfit και φυσικά ασκήσεων ενδυνάμωσης, καθώς και να προσφέρει σε όλους τα εφόδια για να ακολουθήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής.

Αυτή η μπάρα είναι ειδικά σχεδιασμένη για αρσηβαρίστες και ειδικούς χρήστες, έχοντας κατά νου τη λειτουργικότητα της εκτέλεσης ασφαλών και αποτελεσματικών squats, διατηρώντας παράλληλα τη σταθερότητα και την ομοιόμορφη κατανομή βάρους στους ώμους σας, με παχύτερη και υψηλής πυκνότητας επένδυση αφρού.
Τα μανίκια είναι συγκολλημένα και δεν περιστρέφονται με τα βάρη, επομένως το κέντρο φορτίου και οι μύες που δουλεύονται δεν αλλάζουν, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει πίεση στους ώμους.

Συνολικό μήκος 220cm, διάμετρος λαβών 28mm, βάρος μπάρας 22.9kg και το βάρος και το μέγεθος κάθε μπάρας υπολογίζονται με ακρίβεια και κόβονται με ανοχή βάρους +/- 1%.

Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ατσάλι και με αντοχή στο χρόνο, μετά από μια συγκεκριμένη διαδικασία θερμικής επεξεργασίας, για προπονήσεις υψηλών.

Η μπάρα είναι εξοπλισμένη με αφρώδη για μεγαλύτερη προστασία των ώμων και του λαιμού σας, εξασφαλίζοντας την μείωση της πίεσης, κατά την προπόνηση, στα σημεία επαφής.

Οι λαβές είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν σταθερό κράτημα και να βοηθούν στην διατήρηση του κέντρου βάρους.

Ιδανική για εκτέλεση πλήθους ασκήσεων ενδυνάμωσης στο σπίτι, στο γραφείο, στο γυμναστήριο, κλπ.