Menu
Καλάθι

Udo's 3-6-9 Oil Blend (Omega) 90 caps ::FLORA-FMD::

Udo's 3-6-9 Oil Blend (Omega) 90 caps ::FLORA-FMD::
-20 %
Flora - FMD Flora - FMD
Udo's 3-6-9 Oil Blend (Omega) 90 caps ::FLORA-FMD::
26,40€
33,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 21,29€

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Καλέστε μας στο 2310 225 747 για περισσότερες πληροφορίες.

Συσκευασία

90 κάψουλες

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • SKU: 011915

Θεμελιώδες Συμπλήρωμα Διατροφής

Ιδανική αναλογία 2:1 των Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 Απαραίτητων Λιπαρών Οξέων, με βάση την τεκμηριωμένη επιστημονική έρευνα δεκαετιών. Αναπτύχθηκε για τους ανθρώπους που θέλουν ένα προϊόν που να παρέχει όλα τα καλά λιπαρά που χρειάζονται, χωρίς οποιαδήποτε από τα κακά λιπαρά που πρέπει να αποφύγουν. Όταν λαμβάνονται σε επαρκείς ποσότητες και τη βέλτιστη αναλογία, όπως βρίσκονται στο Udo’s Oil, τα EFAs (Essential Fatty Acids = Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα) αποδεδειγμένα ευεργετούν το καρδιαγγειακό σύστημα, ενισχύουν τη δύναμη, την αντοχή και την ενέργεια, βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου, τη συγκέντρωση, τη διάθεση και την εμφάνιση της επιδερμίδας και αναβαθμίζουν τη συνολική υγεία και την ευεξία. Είναι Πιστοποιημένο Βιολογικό Προϊόν.

Η αλήθεια για τα λιπαρά

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ότι η αποφυγή όλων των λιπαρών είναι ο δρόμος για την αληθινή υγεία, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο λιπαρά που είναι τόσο αναγκαία για την επιβίωσή μας όσο και οι πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες, οι βιταμίνες και τα μέταλλα. Από τα πολλά είδη λιπών, μόνο αυτά που ονομάζουμε Ω-3 και Ω-6 έχουν υποδειχθεί ως Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα (EFAs) από τους επιστήμονες, επειδή κάθε ζωντανό κύτταρο στο σώμα τα χρειάζεται, αλλά ο οργανισμός μας δε μπορεί να τα συνθέσει μόνος του. Απαιτείται πάντα η απευθείας λήψη τους μέσω της τροφής μας.

Το κλειδί για την υγεία βρίσκεται στην πρόσληψη των απαραίτητων λιπαρών στην κατάλληλη αναλογία. Αυτό δεν επιτυγχάνεται συνήθως δεδομένου ότι, όπως έχει αποδειχθεί, η μέση δυτική διατροφή είναι πολύ υψηλή σε Ω-6 και επικίνδυνα χαμηλή σε Ω-3. Επιπλέον η πλειοψηφία των ελαίων που βρίσκονται στα ράφια των Super Markets έχει αλλοιωθεί από τη θερμότητα, το φως, το οξυγόνο και τις σύγχρονες βιομηχανικές πρακτικές επεξεργασίας. Όχι μόνο αυτά τα έλαια δεν παρέχουν υγιεινά EFAs, αλλά αντίθετα μπορούν να είναι επιβλαβή.

Το Udos Oil είναι πηγή των Θεμελιωδών Ω-Λιπαρών Οξέων

Το Udos Oil περιέχει το Άλφα Λινολενικό Οξύ ALA (Ωμέγα-3) και το Λινολεϊκό Οξύ LA (Ωμέγα-6), που είναι τα δύο "μητρικά" Ω- λιπαρά οξέα και τα μοναδικά που θεωρούνται Θεμελιώδη EFAs (Essential Fatty Acids = Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα), καθώς το σώμα μας δε μπορεί να τα παρασκευάσει μόνο του και πρέπει να ληφθούν από τη διατροφή μας. Όλα τα υπόλοιπα λιπαρά οξέα όπως τα Ωμέγα-3 στη μορφή "DHA" και "EPA", μπορούν να παραχθούν/συντεθούν από το σώμα μας μέσω του μεταβολισμού των Θεμελιωδών Λιπαρών ALA και LA!

 • Τα Θεμελιώδη Λιπαρά Οξέα (ALA και LA) αποτελούν το 97% των λιπαρών που χρειάζεται ο οργανισμός μας (και δε μπορεί να παράξει).
 • Τα συμπληρωματικά λιπαρά οξέα ("DHA" και "EPA") αποτελούν το 3% των λιπαρών που χρειάζεται ο οργανισμός μας (και ΜΠΟΡΕΙ να παράξει).
 • Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα ALA και τα LA «παράγουν» DHA και EPA καθώς μεταβολίζονται μέσα στον οργανισμό μας, οπότε λαμβάνοντας μια κάψουλα ή μια κουταλιά λάδι Udo’s Oil (που περιέχει ALAs και Las), είμαστε πλήρως καλυμμένοι στα Ωμέγα Λιπαρά που χρειαζόμαστε.

Τα EFAs του Udo’s Oil :

 • Δρουν ευεργετικά ως προς τα επίπεδα της χοληστερόλης, των τριγλυκεριδίων και της πίεσης.
 • Βελτιώνουν την ποιότητα της επιδερμίδας και ωφελούν στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας, της ψωρίασης και του εκζέματος.
 • Επιταχύνουν την επούλωση τραυμάτων, ανακουφίζουν από αρθριτικούς πόνους και φλεγμονές.
 • Ενισχύουν την πνευματική απόδοση και τη συγκέντρωση, βοηθούν σε καταστάσεις όπως το σύνδρομο έλλειψης προσοχής και υπερκινητικότητας.
 • Είναι ιδανικά για τους ενεργούς ανθρώπους που επιδιώκουν να βελτιώσουν τη δύναμη, την αντοχή και την ανάρρωση.
 • Ρυθμίζουν τη διαχείριση του βάρους και την ορμονική λειτουργία (ΠΕΣ, εμμηνόπαυση, οστεοπόρωση, στρες.
 • Βοηθούν σε: ξηροφθαλμία, χαμηλό ανοσοποιητικό, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, ευπάθεια σε candida.

Η συμπλήρωση με τα EFAs του Udo’s Oil βελτιώνει τα επίπεδα αθλητικής απόδοσης και ικανότητας

Η επιστημονική έρευνα και κυρίως η πολύχρονη χρήση δείχνει ότι τα EFAs στο Udo’s Oil βελτιώνουν τις φυσιολογικές λειτουργίες του σώματος, ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες και επιταχύνουν την αποκατάσταση ώστε να ενισχύεται η αθλητική απόδοση. Όταν ληφθούν σε επαρκείς και ισορροπημένες ποσότητες, τα EFAs:

 • Αυξάνουν τη δύναμη και την αντοχή.
 • Μειώνουν το χρόνο αποκατάστασης, τους ερεθισμούς και τις φλεγμονές μετά από άσκηση και αγωνιστική δράση και επιταχύνει τη θεραπεία των τραυματισμών.
 • Βελτιώνουν την αξιοποίηση των πρωτεϊνών και των αμινοξέων βοηθώντας στο χτίσιμο και τη διατήρηση δυνατής μυϊκής μάζας χωρίς λίπος.
 • Μειώνουν τη συσσώρευση σωματικού λίπους και αυξάνουν το μεταβολικό ρυθμό.
 • Αυξάνουν την πρόσληψη και την αξιοποίηση του οξυγόνου.
 • Βελτιστοποιούν τη λειτουργία όλων των αδένων.
 • Ανακουφίζουν τους αρθριτικούς πόνους κάθε αιτιολογίας και ενισχύουν τα οστά.
 • Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.
 • Βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου και ανεβάζουν τη διάθεση.
 • Οξύνουν τα αντανακλαστικά και τη συγκέντρωση.

Το Udo's Oil™ 3·6·9 Blend αποτέλεσε αντικείμενο τριών κλινικών δοκιμών.

Η 1η μελέτη* έδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα σχετικά με τη μείωση των λιπιδίων, τη βελτίωση της επιδερμίδας, την καλύτερη ποιότητα ύπνου, την αυξημένη συγκέντρωση και τη μείωση του σωματικού λίπους.

*Cadogan, O.U.,’’The Effects of EFA on Athletic Performance/ General Well Being and Risk Factors for Cardiovascular Disease’’, 2000, Denmark)

Η 2η μελέτη* έδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα στην αύξηση της ενέργειας, τη μνήμη και τη συγκέντρωση, μειωμένο πόνο στις αρθρώσεις, μειωμένες φλεγμονές, αυξημένη καρδιακή αντοχή και επιδόσεις στους αθλητές και ταχύτερη ανάκαμψη μετά από τραυματισμούς.

*Robert Universe Elite Strength Athlete Case Study

Στην 3η μελέτη* που έγινε σε παιδιά, έδειξε αυξημένη πνευματική απόδοση, λιγότερο επιθετική συμπεριφορά και μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση.

*Study in Lever Park School Horwich, Bolton, UK, 2007

Άλλες μελέτες* έδειξαν ότι τα θεμελιώδη Ω-3 λιπαρά (ALA) όταν αποτελούν μέρος της διατροφής μας, έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε σχέση με τα παράγωγά τους EPA και DHA στην πρόληψη από καρδιακά επεισόδια. Ενώ τα θεμελιώδη Ω-6 λιπαρά (LA) αν κι έχουν κατηγορηθεί για αυξημένες φλεγμονές, έδειξαν μειωμένες φλεγμονές και μειωμένο κίνδυνο στεφανιαίας καρδιοπάθειας.

Έρευνες για τα ALA και τα LA:


Τα συστατικά του Udo’s Oil είναι 100% πιστοποιημένα βιολογικά και προσεκτικά επιλεγμένα για να παρέχουν τη σωστή ισορροπία σε Ω-λιπαρά, ώστε να είναι ασφαλή για μακροχρόνια λήψη και για τα παιδιά.


Παρασκευασμένο με στόχο την υγεία

Το Udo’s Oil είναι ένα ειδικό μείγμα προσεκτικά επιλεγμένων, φυσικών, ανεπεξέργαστων, πλούσιων σε EFAs ελαίων που έχει μια ευχάριστη, «καρυδάτη», βουτυρώδη γεύση. Περιέχει έλαια από φρέσκους, πιστοποιημένους βιολογικά σπόρους νυχτολούλουδουλιναριούσουσαμιού και ηλίανθου, καθώς επίσης και έλαια από φύτρες ρυζιού και βρώμης, που παρέχουν «δευτερεύοντα» συστατικά με σημαντικά οφέλη υγείας. Στο μείγμα ελαίων έχει προστεθεί λεκιθίνη σόγιας non-GMO (μη-γενετικά τροποποιημένη), η οποία βελτιώνει την πέψη των ελαίων και παρέχει δομικά υλικά για υγιείς κυτταρικές μεμβράνες. Το Udo’s Oil περιέχει επίσης έλαιο καρύδας, το οποίο είναι εύκολα αφομοιώσιμο, περιέχει τριγλυκερίδια μέσης αλύσου, όπως το λαυρικό οξύ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα από τα κύτταρά μας ως πηγή ενέργειας χωρίς να γεμίζει τις λιπαποθήκες.

Τα φυτικά έλαια είναι ευαίσθητα και χάνουν εύκολα τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά, αν εκτεθούν στο φως, τη θερμότητα και το οξυγόνο. Γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος παρασκευής και διατήρησής τους. Το Udo’s Oil εκχυλίζεται με ψυχρή έκθλιψη και φιλτράρεται σε άρτιες τεχνικά εγκαταστάσεις, σε χαμηλή θερμότητα, σε περιβάλλον ελεύθερο από φως και οξυγόνο για τη μεγιστοποίηση της σταθερότητας του μείγματος και τη διασφάλιση της θρεπτικής αξίας και της φρεσκάδας. Συσκευάζεται σε γυάλινα κεχριμπαρένια μπουκάλια που έχουν καθαριστεί με άζωτο πριν και γεμίζουν με άζωτο μετά για να αποβληθεί το οξυγόνο. Έπειτα, τα μπουκάλια σφραγίζονται και συσκευάζονται σε χάρτινα κιβώτια για να προστατευθούν περαιτέρω τα συστατικά και να εξασφαλιστεί η βέλτιστη ποιότητα. Για να διατηρηθούν φρέσκα τα ευαίσθητα EFAs, η συντήρηση γίνεται σε ψυκτικούς θαλάμους και η μεταφορά με οχήματα-ψυγεία όταν ο καιρός είναι ζεστός.


Τα σημεία υπεροχής του Udo's Oil σχετικά με τα συστατικά το

 • Είναι απόλυτα χορτοφαγικό προϊόν με 100% φυτικά συστατικά από ανανεώσιμες πηγές.
 • Εξάγεται από φρέσκους, πιστοποιημένους, βιολογικούς και μη επεξεργασμένους σπόρους.
 • Είναι πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.
 • Είναι απαλλαγμένο από τα προβλήματα που σχετίζονται με την κατανάλωση των ψαριών, όπως: βαρέα μέταλλα, PCBs, πολλές χημικές επεξεργασίες, υπεραλίευση.
 • Έχει τη βέλτιστη αναλογία 2:1 Ωμέγα-3/Ωμέγα-6 για καθημερινή, μακροχρόνια χρήση και για να ισορροπήσει τα πολλά κατεστραμμένα Ωμέγα-6 που υπάρχουν στη μέση δυτική διατροφή.
 • Σε αντίθεση με τις περισσότερες διατροφικές πηγές, τα Ωμέγα-6 στο Udo's Oil είναι οργανικά, άθικτα και ανεπεξέργαστα.
 • Είναι μη γενετικά τροποποιημένο (non GMO).
 • Περιέχει έλαιο λιναριού, ηλίανθου, σουσαμιού, καρύδας, νυχτολούλουδου, σόγιας μη γενετικά τροποποιημένης (non GMO), λεκιθίνη, έλαιο πίτουρου ρυζιού και βρώμης και μικτές τοκοφερόλες.
 • Το έλαιο λιναριού αποτελεί το 75 % του Udo’s Oil, παρέχει Ω-3 λιπαρά υψηλής ποιότητας, ενώ είναι πλούσιο σε λιγνάνες.
 • Περιέχει ακόμα ευεργετικά θρεπτικά συστατικά που απαντώνται στη φύση συμπεριλαμβανομένων φωσφολιπιδίων, φυτοστερολών, χλωροφύλλης, βιταμίνης Ε και καροτίνης.
 • Περιέχει μη επεξεργασμένο έλαιο νυχτολούλουδου για την παροχή GLA.
 • Περιέχει έλαιο καρύδας που είναι πηγή των MCT για άμεση ενέργεια.
 • Η επεξεργασία του γίνεται με εξειδικευμένα μηχανήματα σε περιβάλλον χαμηλής θερμότητας, απουσία φωτός και οξυγόνου..
 • Το περίβλημα της κάψουλας είναι 100% κατάλληλο για χορτοφάγους (δεν προέρχεται από ζελατίνη βοδινού).
 • Είναι συσκευασμένο σε γυάλινες φιάλες, οι οποίες γεμίζουν με άζωτο για να αφαιρεθεί το οξυγόνο.

Κι επιπλέον

 • Σχεδιάστηκε από τον Udo Erasmus, ερευνητή, συγγραφέα, εκπαιδευτικό και ειδικό στον τομέα των υγιεινών λιπών και ελαίων.
 • Ελέγχεται από διεθνές ανεξάρτητο πιστοποιημένο εργαστήριο για πρόσθετη ποιότητα και ασφάλεια.
 • Έχει αποκομίσει 11 χρυσά μετάλλια ως το καλύτερο βιολογικό προϊόν και συμπλήρωμα απαραίτητων λιπαρών οξέων, καθώς και διεθνή βραβεία.
 • Έχει χρησιμοποιηθεί σε δύο διεθνείς κλινικές δοκιμές αθλητών που μελέτησαν τα οφέλη των Ωμέγα λιπαρών οξέων.
 • Είναι στην αγορά περισσότερο από 20 χρόνια με παγκόσμια διανομή, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της Ευρώπης, της Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Βόρειας και Νότιας Αμερικής και της Αυστραλίας.

1-2 κάψουλες μέχρι 3 φορές τη μέρα με το φαγητό.

Σε περίπτωση που είστε σε αντιπηκτική αγωγήσυμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Δεν συνιστάται σε βρέφη κάτω των 6 μηνών.


Είναι πλέον γνωστό ότι όταν μιλάμε για ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μιλάμε για ουσίες που έχει αποδειχθεί πόσο χρήσιμες είναι για τον ανθρώπινο οργανισμό. Βο..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Udo's Oil Omega 3-6-9 Blend 250 ml liquid ::FLORA-FMD::
-20 %
Θεμελιώδες Συμπλήρωμα ΔιατροφήςΙδανική αναλογία 2:1 των Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 Απαραίτητων Λιπαρών Οξέων, με βάση την τεκμηριωμένη επιστη..
26,40€ 33,00€
Χωρίς ΦΠΑ:21,29€
Udo's Choice® O-KRILL 3™ (Omega 3) 60caps ::FLORA-FMD::
-20 %
Τι είναι τo krillΤα krills είναι θαλάσσιοι οργανισμοί, ανήκουν στα καρκινοειδή (crustaceans) μαλακόστρακα και μοιάζουν με μικρές γαρίδες. Αλ..
30,80€ 38,50€
Χωρίς ΦΠΑ:24,84€
OMEGA 3 COMPLETE 60 softgels ::NATURE'S PLUS::
-25 %
Το OMEGA 3 COMPLETE της NATURE'S PLUS είναι μια συνεργική φόρμουλα με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από συμπυκνωμένα ιχθυολιπίδια (900 mg). Τα ιχθυέλ..
27,40€ 36,50€
Χωρίς ΦΠΑ:22,10€
OMEGA KRILL OIL 600mg 60caps ::NATURE'S PLUS::
-25 %
 Κάθε κάψουλα περιέχει 600 mg υψηλής ποιότητας και καθαρότητας λάδι από κριλ της Ανταρκτικής (περιεκτικότητας 42% σε φωσφολιπίδια) και παρέχει 15..
52,15€ 69,50€
Χωρίς ΦΠΑ:42,06€