Menu
Καλάθι

Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::

Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::
Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::
Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::
Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::
Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::
Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::
Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::
Προ-Παραγγελία
Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::
Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::
Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::
Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::
Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::
Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::
Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::
NOHrD NOHrD
Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::
1.856,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.496,77€

Διαθεσιμότητα: Προ-Παραγγελία

Καλέστε μας στο 2310 225 747 για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • SKU: 035406382004

Πολυόργανο Slimbeam Ash ::NOHrD::

Το SlimBeam της Γερμανικής NOHrD είναι μία τροχαλία κορυφαίας ποιότητας και μοναδικής αισθητικής. Χάρη στο διακριτικό σχεδιασμό του και την κατασκευή πλαισίου από στιβαρό ξύλο, είναι ιδανικό για ένα τεράστιο πλήθος ασκήσεων και ταιριάζει σε κάθε χώρο.

Με μια ματιά: Οι σταθμοί τροχαλιών crossover προσφέρουν τρομερή ευελιξία και ως εκ τούτου είναι αναμενόμενη η διαχρονική δημοφιλία τους σε γυμναστήρια και κέντρα αποθεραπείας. Το SlimBeam της Γερμανικής NOHrD είναι ένα σύστημα κορυφαίας ποιότητας και μοναδικής αισθητικής. Χάρη στο διακριτικό σχεδιασμό του ταιριάζει σε κάθε χώρο. Η κατασκευή του πλαισίου του από στιβαρό ξύλο, το καθιστά ιδανικό για ένα τεράστιο πλήθος ασκήσεων.

Άσκηση σε δύο πλευρές: Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του SlimBeam είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να γυμνάσετε τη μία μόνο πλευρά του σώματός σας ή και τις δύο πλευρές, καθώς μπορεί να περιστραφεί και να τοποθετηθεί σε κάθε ύψος. Τα σχοινιά κυλούν ομαλά πάνω στα ρουλεμάν προσφέροντας μία ιδανική προπόνηση.

Αθόρυβες πλάκες με λάστιχο: Tο SlimBeam διαθέτει 14 πλάκες των 5kg, συν 5kg που είναι το βάρος των υπόλοιπων κινητών μερών. Κάθε πλάκα έχει οβάλ σχήμα και διαθέτει περίβλημα λάστιχου, μαύρου ματ χρώματος.

Οικονομία χώρου: Με ύψος 215cm, πλάτος 40cm και βάθος 20cm, το SlimBeam μπορεί να τοποθετηθεί άνετα σε κάθε εσωτερικό χώρο. Στερεώνεται στα 10cm από τον τοίχο και προεξέχει μόλις 30cm στο χώρο σας. Η βάση με διάμετρο 44cm καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.

Επιλέξτε αναλογία: Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε διαφορετικό σχοινί ώστε να πάρετε διαφορετική αναλογία βάρους. Υπάρχουν τρεις επιλογές αναλογίας 3:1, 2:1, 1:1. Με βάση αυτήν την αναλογία, το μέγιστο φορτίο κατανέμεται με τις 15 πλάκες βάρους στο σώμα σας. Να σημειωθεί ακόμη, πως η έκταση του σχοινιού φτάνει τα 8m (μονή) ή τα 4m (διπλή).

Πλήθος ασκήσεων: Τα βαθύτερα στρώματα των μυών είναι υπεύθυνα για το μυοσκελετικό μας σύστημα, που κρατά το σώμα σε ισορροπία. Μεμονωμένη προπόνηση βαρών δεν επιδρά σε αυτούς τους μύες όπως το κάνει η προπόνηση με τροχαλίες. Το SlimBeam ενεργοποιεί συγκεκριμένους μύες ή διαφορετικές μυικές ομάδες ταυτόχρονα. Εκτελέστε καθημερινές κινήσεις χάρη στο μεγάλο εύρος κίνησης του συστήματος και τη δυνατότητα περιστροφής του, βελτιώνοντας τη γενικότερη ευελιξία και δύναμή σας.

Έκταση έως 8m: Το SlimBeam εκτείνεται έως 8m (μονή τροχαλία) ή έως 4m (διπλή τροχαλία), προσφέροντας μεγάλη ποικιλία στο πρόγραμμά σας. Αυξάνοντας τις πλάκες που χρησιμοποιείτε και αλλάζοντας το είδος της κίνησής σας, κάνει την προπόνησή σας πιο απαιτητική.

Πλήρως ρυθμιζόμενο: Κάθε άσκηση μπορεί να εκτελεστεί σε διαφορετικές γωνίες, αυξάνοντας τον αριθμό των πιθανών ασκήσεων. Τραβήξτε την τροχαλία από πάνω προς τα κάτω, από κάτω προς τα πάνω, οριζόντια ή και διαγώνια για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη σας.

Αποτελεσματικότητα: Η προπόνηση στο SlimBeam ενεργοποιεί τους μύες των κοιλιακών και της πλάτης, βελτιώνοντας τη σταθερότητα του σώματος. Η ρύθμιση της θέσης της τροχαλίας θα σας βοηθήσει να στοχεύσετε συγκεκριμένους μύες σε όλο το σώμα σας.

Διαδραστική εφαρμογή: (Διαθέσιμη δωρεάν): Εκτός από το manual του SlimBeam, η εφαρμογή μας προσφέρει επιπλέον δυνατότητες. Απλά συνδέστε το tablet σας στη θύρα USB και δεδομένα όπως το βάρος, οι επαναλήψεις και το εύρος κίνησης θα απεικονίζονται. Κάθε άσκηση συνοδεύεται από επεξηγηματικό βίντεο. Μειώστε το περιθώριο λάθους και μεγιστοποιήστε την αποτελεσματικότητά σας με τη βοήθεια του εικονικού προπονητή. Η εφαρμογή παρέχει έτοιμα προγράμματα άσκησης για κάθε μυική ομάδα, ενώ ειδικά γραφήματα σας καθοδηγούν κατά τη διάρκεια της κίνησης.
Σημείωση: Η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για Android.

Βραβευμένος σχεδιασμός: Το επαγγελματικό και πολλαπλών χρήσεων σύστημα SlimBeam βαθμολογήθηκε στις κατηγορίες Υψηλή Ποιότητα, Σχεδιασμός και Λειτουργικότητα. Το 2016 τιμήθηκε με το βραβείο German Design Special Award για τον υπέροχο σχεδιασμό, τη μοναδική ποιότητα κατασκευής και την εξαιρετική του ευελιξία!


Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Ύψος: 215 cm
  • Πλάτος: 40 cm
  • Βάθος: 20 cm
  • Διάμετρος βάσης: 44 cm
  • Ενσωματωμένο βάρος: 75 kg
  • Πλάκες βάρους: 15 πλάκες των 5 kg η καθεμία
  • Υλικό πλακών: Μέταλλο με επένδυση λάστιχου για αθόρυβη χρήση
  • Συνολικό βάρος: 120 kg
  • Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ: Μικρή μπάρα, Σχοινιά, Accessory adapter
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ

Η χρήση του πολυοργάνου θα βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση, θα τονώσει τους μύες σας και σε συνδυασμό με κατάλληλο διατροφικό πρόγραμμα, θα σας βοηθήσει να πετύχετε ευκολότερα το στόχο σας.

ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Ο σκοπός της προθέρμανσης είναι να προετοιμάσει το σώμα σας για άσκηση και να ελαχιστοποιήσει τους τραυματισμούς. Κάντε προθέρμανση τέσσερα με πέντε λεπτά πριν από κάθε προπόνηση ενδυνάμωσης ή αερόβιας άσκησης. Κάντε δραστηριότητες που ανεβάζουν την κυκλοφορία και ζεσταίνουν τις μυικές ομάδες που θα γυμνάσετε. Οι δραστηριότητες μπορεί να περιλαμβάνουν περπάτημα, ελαφρύ τρέξιμο, πηδηματάκια, σχοινάκι και επιτόπιο τρέξιμο.

ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ

Κάντε διατάσεις ενώ οι μύες σας είναι ζεστοί μετά από μία καλή προθέρμανση και ξανά μετά από κάθε αερόβια ή προπόνηση ενδυνάμωσης. Έτσι θα μειωθεί ο κίνδυνος μυικού τραυματισμού.

ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Να θυμάστε ότι πάντα θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα εκγύμνασης.

ΣΤΑΔΙΟ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ

Αυτό είναι το στάδιο κατά το οποίο καταβάλλετε την προσπάθεια. Μετά από τακτική άσκηση, οι μύες σας θα γίνουν πιο ευέλικτοι και αποδοτικοί. Προπονηθείτε στο δικό σας ρυθμό και να βεβαιώνεστε ότι διατηρείτε σταθερό ρυθμό κατά τη διάρκεια της άσκησης. Ο ρυθμός προπόνησης θα πρέπει να επαρκεί για να αυξηθούν οι σφυγμοί της καρδιάς σας τόσο όσο χρειάζεται, ώστε η άσκηση να είναι αποδοτική. Αυτό σημαίνει ότι οι σφυγμοί δεν πρέπει να ξεπερνούν κάποιο όριο, αλλά και να μην είναι κάτω από κάποιο όριο.

Για να υπολογίσετε τη βέλτιστη καρδιακή συχνότητα εξάσκησης, αρχικά πρέπει να υπολογίσετε τη μέγιστη καρδιακή συχνότητα (ΜΚΣ), η οποία έχει σχέση με την ηλικία σας. Ο αριθμός της ΜΚΣ προκύπτει αν αφαιρέσετε από τον αριθμό 220 τα χρόνια της ηλικίας σας και το αποτέλεσμα είναι η ΜΚΣ ανά λεπτό. Π.χ.: άτομο ηλικίας 40 ετών έχει ΜΚΣ: 220-40=180 σφυγμούς ανά λεπτό. Εν συνεχεία, αναλόγως της φυσικής σας κατάστασης ή της φύσης του αθλήματός σας, μπορείτε να υπολογίσετε τη βέλτιστη καρδιακή συχνότητα.

Για τους απλούς αθλούμενους η βέλτιστη καρδιακή συχνότητα είναι καλό να κυμαίνεται από 65% έως 75% της ΜΚΣ, δηλαδή για το προηγούμενο παράδειγμα του ατόμου των 40 ετών, από 117 έως 135 σφυγμούς ανά λεπτό. Μέσα σ’ αυτά τα όρια μια αεροβική άσκηση μπορεί να είναι αποδοτική και να προσφέρει τα μέγιστα οφέλη στον αθλούμενο, χωρίς να κουράζει την καρδιά. Ωστόσο αυτός ο αριθμός σφυγμών στους αρχαρίους, καλό θα είναι να βρίσκεται στο 50% της ΜΚΣ, μέχρι το σώμα να συνηθίσει στην άσκηση. Εννοείται πως άτομα με καρδιακά ή κυκλοφορικά προβλήματα, θα πρέπει να προσαρμόσουν το πρόγραμμα εξάσκησής τους, σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού τους. Όσον αφορά τους αθλητές διαφόρων αθλημάτων, ο αριθμός των σφυγμών ενδέχεται να κυμαίνεται, ανάλογα με το άθλημα, από 80% μέχρι και 100% του ΜΚΣ, κάτι που φυσικά δεν συνιστάται στους απλούς αθλούμενους.

ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗΣ

Σ’αυτό το στάδιο ο αθλούμενος αρχίζει να μειώνει την ένταση της άσκησης. Ο σκοπός της επιβράδυνσης είναι να επιστρέψει σταδιακά το σώμα στη φυσιολογική ή σχεδόν φυσιολογική του κατάσταση, μετά τη λήξη της άσκησης. Μια σωστή επιβράδυνση σιγά-σιγά μειώνει το ρυθμό της καρδιάς και την επιτρέπει να επανέλθει στους φυσιολογικούς της σφυγμούς σε κατάσταση ηρεμίας.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Ένα καλό πρόγραμμα εκγύμνασης αποτελείται από ασκήσεις προθέρμανσης, από αερόβια άσκηση και ασκήσεις χαλάρωσης. Η προθέρμανση είναι ένα σημαντικό μέρος της γυμναστικής σας και θα πρέπει πάντα να ξεκινάει με αυτό για να προετοιμάζει το σώμα σας για πιο δυνατή άσκηση, αυξάνοντας τη θερμοκρασία σας και τεντώνοντας τους μυς σας. Στο τέλος κάθε προγράμματος εκγύμνασης, επαναλάβετε αυτές τις ασκήσεις για να μειώσετε τις πιθανότητες πιασίματος των μυών. Οι ασκήσεις και οι αλλαγές θέσης κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, θα πρέπει να εκτελούνται με ήπιο τρόπο και όχι με απότομες κινήσεις. Προτείνουμε τις παρακάτω ασκήσεις διατάσεων και προθέρμανσης:

ΔΙΑΤΑΣΗ ΚΕΦΑΛΙΟΥ

Γείρετε το κεφάλι σας προς τα δεξιά, με το δεξί αυτί προς τον ώμο, έτσι ώστε να αισθάνεστε το τέντωμα στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού σας. Στη συνέχεια περιστρέψτε το κεφάλι σας προς τα πίσω, τεντώνοντας το πηγούνι σας προς το ταβάνι και αφήνοντας το στόμα σας ανοικτό. Περιστρέψτε το κεφάλι σας στα αριστερά και κατεβάστε το κεφάλι σας προς το στήθος σας. Επαναλάβετε προς την αντίθετη φορά. Όλες οι κινήσεις και οι αλλαγές θέσης του κεφαλιού πρέπει να γίνονται αργά.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΩΜΟΥ

Σηκώστε τον δεξί σας ώμο προς το αυτί σας μία φορά. Κατόπιν, σηκώστε τον αριστερό σας ώμο προς τα πάνω μία φορά καθώς κατεβάζετε τον δεξί σας ώμο.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΠΛΕΥΡΩΝ

Σηκώστε τα χέρια σας τεντωμένα στο πλάι και μετά προς τα επάνω. Μετά τεντώστε το δεξί σας χέρι προς το ταβάνι όσο πιο ψηλά μπορείτε, ανασηκώνοντας τον ώμο. Επαναλάβετε το ίδιο και με το αριστερό σας χέρι.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΤΕΤΡΑΚΕΦΑΛΩΝ ΠΟΔΙΩΝ

Σε όρθια στάση πλησιάστε στον τοίχο και ακουμπήστε το δεξί σας χέρι στον τοίχο για ισορροπία. Πιάστε με το αριστερό σας χέρι το αριστερό πόδι στο σημείο του ταρσού και τραβήξτε το προς τα πάνω με τη φτέρνα προς το γλουτό. Φέρτε τη φτέρνα σας όσο πιο κοντά γίνεται στο γλουτό σας. Μείνετε σε αυτή τη θέση μετρώντας ως το 15 και επαναλάβετε με το δεξί σας πόδι.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΩΝ

Καθίστε στο έδαφος με τα πέλματα των ποδιών σας ενωμένα και τα γόνατά σας με κατεύθυνση προς τα έξω. Τραβήξτε τα πόδια σας προς την βουβωνική σας χώρα όσο πιο κοντά μπορείτε. Σιγά-σιγά σπρώξτε με τα χέρια τα γόνατά σας προς το έδαφος. Μείνετε εκεί μετρώντας έως το 15.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΚΝΗΜΙΑΙΩΝ / ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΤΕΝΟΝΤΑ

Ακουμπήστε τα χέρια σας με τις παλάμες στον τοίχο και τοποθετήστε το αριστερό σας πόδι μπροστά από το δεξί. Κρατήστε το δεξί σας πόδι ίσιο στη διάρκεια της άσκησης. Κατόπιν λυγίστε το αριστερό σας πόδι, χωρίς να σηκωθεί το πέλμα από το πάτωμα και γείρετε μπροστά, πιέζοντας σταδιακά με τη λεκάνη σας το σώμα προς τον τοίχο. Μείνετε σε αυτή τη θέση μετρώντας ως το 15. Κατόπιν επαναλάβετε αλλάζοντας πόδι.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΙΣΧΙΟΚΝΗΜΙΑΙΩΝ

Καθίστε στο έδαφος με το δεξί σας πόδι τεντωμένο. Ακουμπήστε το πέλμα του αριστερού σας ποδιού στο δεξί προσαγωγό σας. Προσπαθήστε όσο περισσότερο μπορείτε να πιάσετε με το δεξί σας χέρι τα δάχτυλα των ποδιών σας. Μείνετε μετρώντας ως το 15. Χαλαρώστε και επαναλάβετε με το αριστερό σας πόδι.

Η μεταφορά, καθώς επίσης και το στήσιμο του οργάνου, εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας δεν χρεώνονται.
Για αποστολή σε άλλα μέρη της Ελλάδας, η χρέωση των μεταφορικών γίνεται κατόπιν συνεννόησης.