Menu
Καλάθι

Ποδήλατο Γυμναστικής Bike Ash ::NOHrD::

Ποδήλατο Γυμναστικής Bike Ash ::NOHrD::
Ποδήλατο Γυμναστικής Bike Ash ::NOHrD::
Ποδήλατο Γυμναστικής Bike Ash ::NOHrD::
Ποδήλατο Γυμναστικής Bike Ash ::NOHrD::
Ποδήλατο Γυμναστικής Bike Ash ::NOHrD::
Προ-Παραγγελία
Ποδήλατο Γυμναστικής Bike Ash ::NOHrD::
Ποδήλατο Γυμναστικής Bike Ash ::NOHrD::
Ποδήλατο Γυμναστικής Bike Ash ::NOHrD::
Ποδήλατο Γυμναστικής Bike Ash ::NOHrD::
Ποδήλατο Γυμναστικής Bike Ash ::NOHrD::
NOHrD NOHrD
Ποδήλατο Γυμναστικής Bike Ash ::NOHrD::
2.784,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.245,16€

Διαθεσιμότητα: Προ-Παραγγελία

Καλέστε μας στο 2310 225 747 για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΓΓΥΗΣΗ

2 χρόνια

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • SKU: 045406382002

Ποδήλατο Γυμναστικής Bike Ash ::NOHrD::

Σας παρουσιάζουμε το Ποδήλατο Γυμναστικής της Γερμανικής NOHrD, ένα καινοτόμο προϊόν απαράμιλλης αισθητικής και ασυναγώνιστων επιδόσεων. Χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία Planetary Gear στο εσωτερικό και κατασκευασμένο σε μοντέρνο σχέδιο από συμπαγές ξύλο και ατσάλι, πρόκειται για ένα στιβαρό ποδήλατο, ιδανικό για κάθε σπίτι αλλά και επαγγελματικό χώρο.

Αξεπέραστη ποιότητα: Χάρη στον καινοτόμο, ιδιαίτερα ανθεκτικό μηχανισμό του, το ποδήλατο της NOHrD θα σας συντροφεύει για πάρα πολλά χρόνια!

    

Τεχνολογία Planetary Gear: Ο καινοτόμος εσωτερικός μηχανισμός και η τεχνολογία ομαλού φρένου που βασίζεται στο eddy current, εγγυώνται εξαιρετική ανθεκτικότητα. Η αντίσταση είναι ακριβείας και με άπειρες διαβαθμίσεις μέσω του ειδικού μοχλού. Το Bike Ash είναι σχεδιασμένο για μέγιστη σταθερότητα σε ελάχιστο χώρο, καθώς καλύπτει επιφάνεια μόλις 0,44 .

1. Δίσκος - Τέλεια ισορροπημένος για καλύτερο μομέντουμ κατά την άσκηση.

2. Γρανάζια Ακριβείας - Κατασκευασμένα στη Γερμανία για εγγυημένη ποιότητα.

3. Ξύλο και Ατσάλι - Με τεχνολογία ομαλού φρένου eddy current.

4. Μπαταρία - Μεταδίδει δεδομένα μέσω Bluetooth.


NOHrD Bike App: Κατεβάστε την εφαρμογή NOHrD Bike δωρεάν σε Android και iOS και χαρείτε την ποδηλασία!

Η εφαρμογή της NOHrD, καταγράφει τις επιδόσεις σας μέσω Bluetooth και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε με ακρίβεια και να αναλύετε την πρόοδό σας. Απλά τοποθετήστε τη συσκευή σας στην ειδική υποδοχή για να παρακολουθείτε τα δεδομένα σας με μια ματιά κατά την άσκηση. Δείτε επίσης εκπαιδευτικά βίντεο, ακολουθήστε ειδικά προγράμματα άσκησης και περιηγηθείτε σε εικονικές διαδρομές!

Άπειρες διαβαθμίσεις: Η αντίσταση των πεντάλ χαρίζει ακρίβεια και άπειρες διαβαθμίσεις, περιστρέφοντας τον ειδικό μοχλό.

Ρυθμιζόμενες χειρολαβές: Οι χειρολαβές είναι ρυθμιζόμενες και προσφέρουν πολλαπλούς συνδυασμούς λαβών.

Ρόδες μεταφοράς: Στη βάση του ποδηλάτου υπάρχουν ρόδες από λάστιχο για εύκολη μεταφορά μέσα στο χώρο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Επίπεδα Αντίστασης: Άπειρες διαβαθμίσεις
 • Μέγιστο βάρος χρήστη: 200kg
 • Βάρος τροχού (βολάν): Ταλάντωση 5.5 kg
 • Ρύθμιση αντίστασης ποδηλάτου: Σύστημα Eddy Current Break
 • Ενδείξεις: Απόσταση, Χρόνος, Αντίσταση (%), Ταχύτητα, Μέση ταχύτητα, Watt, BPM
 • Εναλλαγή από χιλιόμετρα σε μίλια
 • Παρακολούθηση απόδοσης μέσω της εφαρμογή NOHrD Bike
 • Υποδοχή φόρτισης: USB
 • Συνδεσιμότητα: Bluetooth
 • Βάση ανάγνωσης / tablet
 • Ποτηροθήκη / Θήκη αντικειμένων
 • Καρδιακός παλμός: Τηλεμετρικά μέσω Ζώνης Bluetooth
 • Πεντάλ: Hybrid Pedals
 • Αγωνιστική Σέλα
 • Χειρολαβή Πολλαπλών λαβών
 • Ρύθμιση καθίσματος: επάνω/κάτω και εμπρός/πίσω
 • Μετάδοση κίνησης: Γρανάζια "Made in Germany", με αναλογία κίνησης 1:8


Λοιπά χαρακτηριστικά

 • Κατασκευή από συμπαγές ξύλο και ατσάλι
 • Ρυθμιζόμενοι σταθεροποιητές πλαισίου
 • Ρόδες για μεταφορά
 • Βάρος ποδηλάτου: 60 kg
 • Διαστάσεις ποδηλάτου: 80 x 60 cm
 • Πιστοποίηση ασφαλείας: CE

Εγγύηση: 2 χρόνια
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Η χρήση του ποδηλάτου θα βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση, θα τονώσει τους μύες σας και σε συνδυασμό με κατάλληλο διατροφικό πρόγραμμα, θα σας βοηθήσει να πετύχετε ευκολότερα το στόχο σας.

ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Ο σκοπός της προθέρμανσης είναι να προετοιμάσει το σώμα σας για άσκηση και να ελαχιστοποιήσει τους τραυματισμούς. Κάντε προθέρμανση τέσσερα με πέντε λεπτά πριν από κάθε προπόνηση ενδυνάμωσης ή αερόβιας άσκησης. Κάντε δραστηριότητες που ανεβάζουν την κυκλοφορία και ζεσταίνουν τις μυικές ομάδες που θα γυμνάσετε. Οι δραστηριότητες μπορεί να περιλαμβάνουν περπάτημα, ελαφρύ τρέξιμο, πηδηματάκια, σχοινάκι και επιτόπιο τρέξιμο.

ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ

Κάντε διατάσεις ενώ οι μύες σας είναι ζεστοί μετά από μία καλή προθέρμανση και ξανά μετά από κάθε αερόβια ή προπόνηση ενδυνάμωσης. Έτσι θα μειωθεί ο κίνδυνος μυικού τραυματισμού.

ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Να θυμάστε ότι πάντα θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα εκγύμνασης.

ΣΤΑΔΙΟ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ

Αυτό είναι το στάδιο κατά το οποίο καταβάλλετε την προσπάθεια. Μετά από τακτική άσκηση, οι μύες σας θα γίνουν πιο ευέλικτοι και αποδοτικοί. Προπονηθείτε στο δικό σας ρυθμό και να βεβαιώνεστε ότι διατηρείτε σταθερό ρυθμό κατά τη διάρκεια της άσκησης. Ο ρυθμός προπόνησης θα πρέπει να επαρκεί για να αυξηθούν οι σφυγμοί της καρδιάς σας τόσο όσο χρειάζεται, ώστε η άσκηση να είναι αποδοτική. Αυτό σημαίνει ότι οι σφυγμοί δεν πρέπει να ξεπερνούν κάποιο όριο, αλλά και να μην είναι κάτω από κάποιο όριο.

Για να υπολογίσετε τη βέλτιστη καρδιακή συχνότητα εξάσκησης, αρχικά πρέπει να υπολογίσετε τη μέγιστη καρδιακή συχνότητα (ΜΚΣ), η οποία έχει σχέση με την ηλικία σας. Ο αριθμός της ΜΚΣ προκύπτει αν αφαιρέσετε από τον αριθμό 220 τα χρόνια της ηλικίας σας και το αποτέλεσμα είναι η ΜΚΣ ανά λεπτό. Π.χ.: άτομο ηλικίας 40 ετών έχει ΜΚΣ: 220-40=180 σφυγμούς ανά λεπτό. Εν συνεχεία, αναλόγως της φυσικής σας κατάστασης ή της φύσης του αθλήματός σας, μπορείτε να υπολογίσετε τη βέλτιστη καρδιακή συχνότητα.

Για τους απλούς αθλούμενους η βέλτιστη καρδιακή συχνότητα είναι καλό να κυμαίνεται από 65% έως 75% της ΜΚΣ, δηλαδή για το προηγούμενο παράδειγμα του ατόμου των 40 ετών, από 117 έως 135 σφυγμούς ανά λεπτό. Μέσα σ’ αυτά τα όρια μια αεροβική άσκηση μπορεί να είναι αποδοτική και να προσφέρει τα μέγιστα οφέλη στον αθλούμενο, χωρίς να κουράζει την καρδιά. Ωστόσο αυτός ο αριθμός σφυγμών στους αρχαρίους, καλό θα είναι να βρίσκεται στο 50% της ΜΚΣ, μέχρι το σώμα να συνηθίσει στην άσκηση. Εννοείται πως άτομα με καρδιακά ή κυκλοφορικά προβλήματα, θα πρέπει να προσαρμόσουν το πρόγραμμα εξάσκησής τους, σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού τους. Όσον αφορά τους αθλητές διαφόρων αθλημάτων, ο αριθμός των σφυγμών ενδέχεται να κυμαίνεται, ανάλογα με το άθλημα, από 80% μέχρι και του 100% του ΜΚΣ, κάτι που φυσικά δεν συνιστάται στους απλούς αθλούμενους.

ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗΣ

Σ’αυτό το στάδιο ο αθλούμενος αρχίζει να μειώνει την ένταση της άσκησης. Ο σκοπός της επιβράδυνσης είναι να επιστρέψει σταδιακά το σώμα στη φυσιολογική ή σχεδόν φυσιολογική του κατάσταση, μετά τη λήξη της άσκησης. Μια σωστή επιβράδυνση σιγά-σιγά μειώνει το ρυθμό της καρδιάς και την επιτρέπει να επανέλθει στους φυσιολογικούς της σφυγμούς σε κατάσταση ηρεμίας.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Ένα καλό πρόγραμμα εκγύμνασης αποτελείται από ασκήσεις προθέρμανσης, από αερόβια άσκηση και ασκήσεις χαλάρωσης. Η προθέρμανση είναι ένα σημαντικό μέρος της γυμναστικής σας και θα πρέπει πάντα να ξεκινάει με αυτό για να προετοιμάζει το σώμα σας για πιο δυνατή άσκηση, αυξάνοντας τη θερμοκρασία σας και τεντώνοντας τους μυς σας. Στο τέλος κάθε προγράμματος εκγύμνασης, επαναλάβετε αυτές τις ασκήσεις για να μειώσετε τις πιθανότητες πιασίματος των μυών. Οι ασκήσεις και οι αλλαγές θέσης κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, θα πρέπει να εκτελούνται με ήπιο τρόπο και όχι με απότομες κινήσεις. Προτείνουμε τις παρακάτω ασκήσεις διατάσεων και προθέρμανσης:

ΔΙΑΤΑΣΗ ΚΕΦΑΛΙΟΥ

Γείρετε το κεφάλι σας προς τα δεξιά, με το δεξί αυτί προς τον ώμο, έτσι ώστε να αισθάνεστε το τέντωμα στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού σας. Στη συνέχεια περιστρέψτε το κεφάλι σας προς τα πίσω, τεντώνοντας το πηγούνι σας προς το ταβάνι και αφήνοντας το στόμα σας ανοικτό. Περιστρέψτε το κεφάλι σας στα αριστερά και κατεβάστε το κεφάλι σας προς το στήθος σας. Επαναλάβετε προς την αντίθετη φορά. Όλες οι κινήσεις και οι αλλαγές θέσης του κεφαλιού πρέπει να γίνονται αργά.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΩΜΟΥ

Σηκώστε τον δεξί σας ώμο προς το αυτί σας μία φορά. Κατόπιν, σηκώστε τον αριστερό σας ώμο προς τα πάνω μία φορά καθώς κατεβάζετε τον δεξί σας ώμο.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΠΛΕΥΡΩΝ

Σηκώστε τα χέρια σας τεντωμένα στο πλάι και μετά προς τα επάνω. Μετά τεντώστε το δεξί σας χέρι προς το ταβάνι όσο πιο ψηλά μπορείτε, ανασηκώνοντας τον ώμο. Επαναλάβετε το ίδιο και με το αριστερό σας χέρι.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΤΕΤΡΑΚΕΦΑΛΩΝ ΠΟΔΙΩΝ

Σε όρθια στάση πλησιάστε στον τοίχο και ακουμπήστε το δεξί σας χέρι στον τοίχο για ισορροπία. Πιάστε με το αριστερό σας χέρι το αριστερό πόδι στο σημείο του ταρσού και τραβήξτε το προς τα πάνω με τη φτέρνα προς το γλουτό. Φέρτε τη φτέρνα σας όσο πιο κοντά γίνεται στο γλουτό σας. Μείνετε σε αυτή τη θέση μετρώντας ως το 15 και επαναλάβετε με το δεξί σας πόδι.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΩΝ

Καθίστε στο έδαφος με τα πέλματα των ποδιών σας ενωμένα και τα γόνατά σας με κατεύθυνση προς τα έξω. Τραβήξτε τα πόδια σας προς την βουβωνική σας χώρα όσο πιο κοντά μπορείτε. Σιγά-σιγά σπρώξτε με τα χέρια τα γόνατά σας προς το έδαφος. Μείνετε εκεί μετρώντας έως το 15.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΚΝΗΜΙΑΙΩΝ / ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΤΕΝΟΝΤΑ

Ακουμπήστε τα χέρια σας με τις παλάμες στον τοίχο και τοποθετήστε το αριστερό σας πόδι μπροστά από το δεξί. Κρατήστε το δεξί σας πόδι ίσιο στη διάρκεια της άσκησης. Κατόπιν λυγίστε το αριστερό σας πόδι, χωρίς να σηκωθεί το πέλμα από το πάτωμα και γείρετε μπροστά, πιέζοντας σταδιακά με τη λεκάνη σας το σώμα προς τον τοίχο. Μείνετε σε αυτή τη θέση μετρώντας ως το 15. Κατόπιν επαναλάβετε αλλάζοντας πόδι.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΙΣΧΙΟΚΝΗΜΙΑΙΩΝ

Καθίστε στο έδαφος με το δεξί σας πόδι τεντωμένο. Ακουμπήστε το πέλμα του αριστερού σας ποδιού στο δεξί προσαγωγό σας. Προσπαθήστε όσο περισσότερο μπορείτε να πιάσετε με το δεξί σας χέρι τα δάχτυλα των ποδιών σας. Μείνετε μετρώντας ως το 15. Χαλαρώστε και επαναλάβετε με το αριστερό σας πόδι.

Η μεταφορά και το στήσιμο του οργάνου εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας δεν χρεώνονται. 
Για αποστολή σε άλλα μέρη της Ελλάδας, η χρέωση των μεταφορικών γίνεται κατόπιν συνεννόησης.