Menu
Καλάθι

Διάδρομος Γυμναστικής 2.0hp Atlas ::X-FIT:: για Υπέρβαρους

Διάδρομος Γυμναστικής 2.0hp Atlas ::X-FIT:: για Υπέρβαρους
Διάδρομος Γυμναστικής 2.0hp Atlas ::X-FIT:: για Υπέρβαρους
Διάδρομος Γυμναστικής 2.0hp Atlas ::X-FIT:: για Υπέρβαρους
Διάδρομος Γυμναστικής 2.0hp Atlas ::X-FIT:: για Υπέρβαρους
Διάδρομος Γυμναστικής 2.0hp Atlas ::X-FIT:: για Υπέρβαρους
Διάδρομος Γυμναστικής 2.0hp Atlas ::X-FIT:: για Υπέρβαρους
Προ-Παραγγελία
Διάδρομος Γυμναστικής 2.0hp Atlas ::X-FIT:: για Υπέρβαρους
Διάδρομος Γυμναστικής 2.0hp Atlas ::X-FIT:: για Υπέρβαρους
Διάδρομος Γυμναστικής 2.0hp Atlas ::X-FIT:: για Υπέρβαρους
Διάδρομος Γυμναστικής 2.0hp Atlas ::X-FIT:: για Υπέρβαρους
Διάδρομος Γυμναστικής 2.0hp Atlas ::X-FIT:: για Υπέρβαρους
Διάδρομος Γυμναστικής 2.0hp Atlas ::X-FIT:: για Υπέρβαρους
X-FIT X-FIT
Διάδρομος Γυμναστικής 2.0hp Atlas ::X-FIT:: για Υπέρβαρους
579,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 466,94€

Διαθεσιμότητα: Προ-Παραγγελία

Καλέστε μας στο 2310 225 747 για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΓΓΥΗΣΗ

2 χρόνια για το μοτέρ, 2 χρόνια για τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά μέρη και 5 χρόνια για το μεταλλικό σκελετό.

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • SKU: 035406003293
Διάδρομος Γυμναστικής 2.0hp Atlas ::X-FIT:: για Υπέρβαρους

Το κενό στην αγορά διαδρόμων!
Μέχρι πριν από λίγο καιρό ένας άνθρωπος με μεγάλο σωματικό βάρος που ήθελε να αγοράσει έναν διάδρομο γυμναστικής ήταν αναγκασμένος να επενδύσει αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει. Ο λόγος ήταν ότι εάν αγόραζε ένα μικρό σε διαστάσεις, οικονομικό μοντέλο, προφανές θα ήταν να μην άντεχε τα κιλά του και να παρουσίαζε αργά ή γρήγορα προβλήματα. Οι πιθανές περιπτώσεις ήταν, ο άνθρωπος αυτός είτε να μην αγόραζε τίποτε είτε να αγόραζε ένα ακριβό μοντέλο, φορτωμένο με ένα πλήθος χαρακτηριστικών που τα περισσότερα δεν τα χρειαζόταν, μόνο και μόνο για να αντέξει το βάρος του. Στην ουσία δηλαδή θα αγόραζε αναγκαστικά ένα υψηλών απαιτήσεων μοντέλο που απευθυνόταν για αθλητές.
 
Μια μοναδική ιδέα.
Εμείς αναγνωρίσαμε την ανάγκη που υπήρχε στην αγορά για έναν μικρό σε διαστάσεις, οικονομικό και χωρίς περιττά χαρακτηριστικά διάδρομο, ικανό να αντέξει χρήστη με σωματικό βάρος μέχρι και 180 κιλά και μετά από πολλές μελέτες και δοκιμές, σας παρουσιάζουμε το μοντέλο Atlas από την X-FIT.
> Ο διάδρομος Atlas δεν είναι κατάλληλος για δρομείς υψηλών απαιτήσεων αφού η τελική του ταχύτητα φτάνει μόλις τα 8 χιλιόμετρα την ώρα και το μήκος του ιμάντα δεν εξυπηρετεί για γρήγορο τρέξιμο. Είναι όμως ιδανικός για περπάτημα ή για τζόκινγκ.
> Δεν διαθέτει πολύπλοκη κονσόλα, προγράμματα, φουτουριστικό design και άπειρα κουμπιά, που οι περισσότεροι δεν τα χρησιμοποιούν ποτέ. Αντιθέτως είναι ένας συνδυασμός απλότητας και δύναμης.
> Με ένα μοτέρ μεσαίας ιπποδύναμης (2.0hp συνεχούς λειτουργίας) μπορεί να αποδώσει σε δύναμη και αντοχή, τουλάχιστον όπως ένα άλλο μοτέρ διπλάσιας ιπποδύναμης για έναν πολύ απλό λόγο: Είναι χαμηλόστροφο με μικρό βολάν και μεγάλη τροχαλία μετάδοσης κίνησης πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα να έχει χαμηλή μέγιστη ταχύτητα αλλά τεράστια ροπή. Αυτή η σχέση μας εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία, δύναμη και αντοχή στο χρόνο, αφού το μοτέρ δουλεύει σε χαμηλές στροφές και δεν δυσκολεύεται καθόλου, ακόμα και σε χρήση από υπέρβαρο άτομο.
 
Το αποτέλεσμα
Έτσι δημιουργήθηκε ο διάδρομος Atlas που είναι ένα μοντέλο φτιαγμένο ειδικά για άτομα που θέλουν απλά να περπατήσουν ή που είναι υπέρβαροι ή είναι άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άνθρωποι που επιβάλλεται να γυμναστούν για ιατρικούς λόγους. Εάν ανήκετε σε κάποια από τις παραπάνω πληθυσμιακές ομάδες, δεν είστε πλέον αναγκασμένοι να επενδύσετε για έναν μεγάλο διάδρομο ένα ακόμα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό. Ο διάδρομος Atlas θα ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες σας για πολλά-πολλά χρόνια!

Διαθέτει:
 • Φαρδιές και άνετες χειρολαβές για μέγιστη ασφάλεια.
 • Φαρδύς ιμάντας για άνετο περπάτημα και ασφάλεια.
 • Δυνατό δάπεδο με ειδική μπάρα ενίσχυσης για να αντέχει υπέρβαρους χρήστες.
 • Ειδική προσαρμογή του μοτέρ για μεγάλη δύναμη και αντοχή.
 • Απλή και εύχρηστη κονσόλα.

Χαρακτηριστικά
 • Μοτέρ: 2.0hp
 • Ταχύτητα: 0-8 km/h
 • Μέγιστο βάρος χρήστη: 180Kg
 • Διαστάσεις (Ανοιχτός):  M: 155cm Π: 85cm Y: 130cm
 • Διαστάσεις (Κλειστός):M: 100cm Π: 85cm Y: 130cm
 • Ιμάντας: Π: 51cm M: 107cm
 • Καρδιακοί παλμοί: Στις λαβές
 • LCD οθόνη / 5 Split Windows Display
 • Μηχανική κλίση 2 θέσεων
 • Βάρος διαδρόμου: 62 κιλά

Εγγύηση: 2 χρόνια για το μοτέρ, 2 χρόνια για τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά μέρη και 5 χρόνια για το μεταλλικό σκελετό.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ

Η χρήση του διαδρόμου θα βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση, θα τονώσει τους μύες σας και σε συνδυασμό με κατάλληλο διατροφικό πρόγραμμα, θα σας βοηθήσει να πετύχετε ευκολότερα το στόχο σας.

ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Ο σκοπός της προθέρμανσης είναι να προετοιμάσει το σώμα σας για άσκηση και να ελαχιστοποιήσει τους τραυματισμούς. Κάντε προθέρμανση τέσσερα με πέντε λεπτά πριν από κάθε προπόνηση ενδυνάμωσης ή αερόβιας άσκησης. Κάντε δραστηριότητες που ανεβάζουν την κυκλοφορία και ζεσταίνουν τις μυικές ομάδες που θα γυμνάσετε. Οι δραστηριότητες μπορεί να περιλαμβάνουν περπάτημα, ελαφρύ τρέξιμο, πηδηματάκια, σχοινάκι και επιτόπιο τρέξιμο.

ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ

Κάντε διατάσεις ενώ οι μύες σας είναι ζεστοί μετά από μία καλή προθέρμανση και ξανά μετά από κάθε αερόβια ή προπόνηση ενδυνάμωσης. Έτσι θα μειωθεί ο κίνδυνος μυικού τραυματισμού.

ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Να θυμάστε ότι πάντα θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα εκγύμνασης.

ΣΤΑΔΙΟ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ

Αυτό είναι το στάδιο κατά το οποίο καταβάλλετε την προσπάθεια. Μετά από τακτική άσκηση, οι μύες σας θα γίνουν πιο ευέλικτοι και αποδοτικοί. Προπονηθείτε στο δικό σας ρυθμό και να βεβαιώνεστε ότι διατηρείτε σταθερό ρυθμό κατά τη διάρκεια της άσκησης. Ο ρυθμός προπόνησης θα πρέπει να επαρκεί για να αυξηθούν οι σφυγμοί της καρδιάς σας τόσο όσο χρειάζεται, ώστε η άσκηση να είναι αποδοτική. Αυτό σημαίνει ότι οι σφυγμοί δεν πρέπει να ξεπερνούν κάποιο όριο, αλλά και να μην είναι κάτω από κάποιο όριο.

Για να υπολογίσετε τη βέλτιστη καρδιακή συχνότητα εξάσκησης, αρχικά πρέπει να υπολογίσετε τη μέγιστη καρδιακή συχνότητα (ΜΚΣ), η οποία έχει σχέση με την ηλικία σας. Ο αριθμός της ΜΚΣ προκύπτει αν αφαιρέσετε από τον αριθμό 220 τα χρόνια της ηλικίας σας και το αποτέλεσμα είναι η ΜΚΣ ανά λεπτό. Π.χ.: άτομο ηλικίας 40 ετών έχει ΜΚΣ: 220-40=180 σφυγμούς ανά λεπτό. Εν συνεχεία, αναλόγως της φυσικής σας κατάστασης ή της φύσης του αθλήματός σας, μπορείτε να υπολογίσετε τη βέλτιστη καρδιακή συχνότητα.

Για τους απλούς αθλούμενους η βέλτιστη καρδιακή συχνότητα είναι καλό να κυμαίνεται από 65% έως 75% της ΜΚΣ, δηλαδή για το προηγούμενο παράδειγμα του ατόμου των 40 ετών, από 117 έως 135 σφυγμούς ανά λεπτό. Μέσα σ’ αυτά τα όρια μια αεροβική άσκηση μπορεί να είναι αποδοτική και να προσφέρει τα μέγιστα οφέλη στον αθλούμενο, χωρίς να κουράζει την καρδιά. Ωστόσο αυτός ο αριθμός σφυγμών στους αρχαρίους, καλό θα είναι να βρίσκεται στο 50% της ΜΚΣ, μέχρι το σώμα να συνηθίσει στην άσκηση. Εννοείται πως άτομα με καρδιακά ή κυκλοφορικά προβλήματα, θα πρέπει να προσαρμόσουν το πρόγραμμα εξάσκησής τους, σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού τους. Όσον αφορά τους αθλητές διαφόρων αθλημάτων, ο αριθμός των σφυγμών ενδέχεται να κυμαίνεται, ανάλογα με το άθλημα, από 80% μέχρι και του 100% του ΜΚΣ, κάτι που φυσικά δεν συνιστάται στους απλούς αθλούμενους.

ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗΣ

Σ’αυτό το στάδιο ο αθλούμενος αρχίζει να μειώνει την ένταση της άσκησης. Ο σκοπός της επιβράδυνσης είναι να επιστρέψει σταδιακά το σώμα στη φυσιολογική ή σχεδόν φυσιολογική του κατάσταση, μετά τη λήξη της άσκησης. Μια σωστή επιβράδυνση σιγά-σιγά μειώνει το ρυθμό της καρδιάς και την επιτρέπει να επανέλθει στους φυσιολογικούς της σφυγμούς σε κατάσταση ηρεμίας.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Ένα καλό πρόγραμμα εκγύμνασης αποτελείται από ασκήσεις προθέρμανσης, από αερόβια άσκηση και ασκήσεις χαλάρωσης. Η προθέρμανση είναι ένα σημαντικό μέρος της γυμναστικής σας και θα πρέπει πάντα να ξεκινάει με αυτό για να προετοιμάζει το σώμα σας για πιο δυνατή άσκηση, αυξάνοντας τη θερμοκρασία σας και τεντώνοντας τους μυς σας. Στο τέλος κάθε προγράμματος εκγύμνασης, επαναλάβετε αυτές τις ασκήσεις για να μειώσετε τις πιθανότητες πιασίματος των μυών. Οι ασκήσεις και οι αλλαγές θέσης κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, θα πρέπει να εκτελούνται με ήπιο τρόπο και όχι με απότομες κινήσεις. Προτείνουμε τις παρακάτω ασκήσεις διατάσεων και προθέρμανσης:

ΔΙΑΤΑΣΗ ΚΕΦΑΛΙΟΥ

Γείρετε το κεφάλι σας προς τα δεξιά, με το δεξί αυτί προς τον ώμο, έτσι ώστε να αισθάνεστε το τέντωμα στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού σας. Στη συνέχεια περιστρέψτε το κεφάλι σας προς τα πίσω, τεντώνοντας το πηγούνι σας προς το ταβάνι και αφήνοντας το στόμα σας ανοικτό. Περιστρέψτε το κεφάλι σας στα αριστερά και κατεβάστε το κεφάλι σας προς το στήθος σας. Επαναλάβετε προς την αντίθετη φορά. Όλες οι κινήσεις και οι αλλαγές θέσης του κεφαλιού πρέπει να γίνονται αργά.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΩΜΟΥ

Σηκώστε τον δεξί σας ώμο προς το αυτί σας μία φορά. Κατόπιν, σηκώστε τον αριστερό σας ώμο προς τα πάνω μία φορά καθώς κατεβάζετε τον δεξί σας ώμο.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΠΛΕΥΡΩΝ

Σηκώστε τα χέρια σας τεντωμένα στο πλάι και μετά προς τα επάνω. Μετά τεντώστε το δεξί σας χέρι προς το ταβάνι όσο πιο ψηλά μπορείτε, ανασηκώνοντας τον ώμο. Επαναλάβετε το ίδιο και με το αριστερό σας χέρι.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΤΕΤΡΑΚΕΦΑΛΩΝ ΠΟΔΙΩΝ

Σε όρθια στάση πλησιάστε στον τοίχο και ακουμπήστε το δεξί σας χέρι στον τοίχο για ισορροπία. Πιάστε με το αριστερό σας χέρι το αριστερό πόδι στο σημείο του ταρσού και τραβήξτε το προς τα πάνω με τη φτέρνα προς το γλουτό. Φέρτε τη φτέρνα σας όσο πιο κοντά γίνεται στο γλουτό σας. Μείνετε σε αυτή τη θέση μετρώντας ως το 15 και επαναλάβετε με το δεξί σας πόδι.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΩΝ

Καθίστε στο έδαφος με τα πέλματα των ποδιών σας ενωμένα και τα γόνατά σας με κατεύθυνση προς τα έξω. Τραβήξτε τα πόδια σας προς την βουβωνική σας χώρα όσο πιο κοντά μπορείτε. Σιγά-σιγά σπρώξτε με τα χέρια τα γόνατά σας προς το έδαφος. Μείνετε εκεί μετρώντας έως το 15.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΚΝΗΜΙΑΙΩΝ / ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΤΕΝΟΝΤΑ

Ακουμπήστε τα χέρια σας με τις παλάμες στον τοίχο και τοποθετήστε το αριστερό σας πόδι μπροστά από το δεξί. Κρατήστε το δεξί σας πόδι ίσιο στη διάρκεια της άσκησης. Κατόπιν λυγίστε το αριστερό σας πόδι, χωρίς να σηκωθεί το πέλμα από το πάτωμα και γείρετε μπροστά, πιέζοντας σταδιακά με τη λεκάνη σας το σώμα προς τον τοίχο. Μείνετε σε αυτή τη θέση μετρώντας ως το 15. Κατόπιν επαναλάβετε αλλάζοντας πόδι.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΙΣΧΙΟΚΝΗΜΙΑΙΩΝ

Καθίστε στο έδαφος με το δεξί σας πόδι τεντωμένο. Ακουμπήστε το πέλμα του αριστερού σας ποδιού στο δεξί προσαγωγό σας. Προσπαθήστε όσο περισσότερο μπορείτε να πιάσετε με το δεξί σας χέρι τα δάχτυλα των ποδιών σας. Μείνετε μετρώντας ως το 15. Χαλαρώστε και επαναλάβετε με το αριστερό σας πόδι.

 

Η μεταφορά εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης δεν χρεώνεται.

Για αποστολή σε άλλα μέρη της Ελλάδας, η χρέωση των μεταφορικών γίνεται κατόπιν συνεννόησης.